Dinamovistii spera intr-o victorie la limita in fata lui Heerenveen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo isi incepe aventura in grupele Cupei UEFA in aceasta seara, cand va juca in Stefan cel Mare impotriva olandezilor de la Heerenveen. Desi multa lume ii considera pe olandezi ca fiind cea mai

Dinamo isi incepe aventura in grupele Cupei UEFA in aceasta seara, cand va juca in Stefan cel Mare impotriva olandezilor de la Heerenveen. Desi multa lume ii considera pe olandezi ca fiind cea mai slaba formatie din grupa, Ioan Andone crede ca adversarii de astazi formeaza o trupa puternica, cu multi jucatori tineri.
Vestea buna pentru Dinamo, in perspectiva meciului de astazi, este revenirea lui Florin Bratu. Andone a spus ca atacantul era refacut inca dinaintea partidei cu CFR Cluj, dar nu a fost fortat tocmai pentru a conta pe el in meciul de astazi. In ceea ce-l priveste pe Claudiu Niculescu, acesta are sanse mari sa revina pe teren in partida pe care "cainii" o vor sustine in compania celor de la Levski Sofia. Chiar daca "alb-rosiii" au castigat la scor majoritatea partidelor disputate in acest sezon pe teren propriu, antrenorul Ioan Andone isi doreste o victorie la limita in partida din aceasta seara. "Sunt bucuros ca tot lotul este valid si sper sa dam un randament cat mai bun. Ma bucura ultimele rezultate ale echipei mele, dar in meciul acesta trebuie sa dam un gol mai mult ca adversarul. Heerenveen este o echipa buna, care joaca foarte bine in zona, iar locul 11 pe care il ocupa in campionatul olandez nu este conform cu valoarea lor", a declarat tehnicianul Ioan Andone, cel care a facut o paralela intre Heerenveen si fosta adversara a Rapidului, Feyenoord. "Formatia din Rotterdam era o echipa matura, care statea bine in teren, Heerenveen este o echipa de entuziasm, care da mult credit tinerilor, mai ales in linia de atac". In alta ordine de idei, jucatorii olandezi au declarat la unison ca nu se tem de gripa aviara din Romania. "Nu vedem nici un pericol in a face deplasarea in Romania, atat timp cat Ministerul Afacerilor Externe nu ne-a transmis nimic negativ. Gripa nu ne afecteaza pe noi, este un simplu virus al animalelor", a spus presedintele gruparii, Riemer van der Velde. Pana acum, la Bucuresti si-au anuntat prezenta 150 de suporteri olandezi. Dinamo este mare favorita la casele de pariuri, avand o cota de 1.80 la victorie, in timp ce oaspetii au o cota de 3.96 la victorie.

Dinamo - Heerenveen, ora 21.45, TVR 1
Stadion: Dinamo Arbitri: Jacek Granat - Rafal Rostkowski si Maciej Szymanik (Polonia)
Celalalt meci al grupei F: TSKA Moscova - Olympique Marseille

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite