Dinamovistii, bolnavi de apatie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jiul Petrosani a reusit surpriza etapei, dupa ce a smuls un punct pe terenul liderului Dinamo, scor 1-1. In fata tribunelor goale, din cauza suspendarii dictate de Comisia de Disciplina, dinamovistii

Jiul Petrosani a reusit surpriza etapei, dupa ce a smuls un punct pe terenul liderului Dinamo, scor 1-1. In fata tribunelor goale, din cauza suspendarii dictate de Comisia de Disciplina, dinamovistii si-au continuat jocul somnolent din meciul de cupa cu Petrolul. Singurii spectatori care au putut sa vada pe viu Dinamo au fost cativa pacienti de la Urgenta, care au infruntat frigul in balcoanele spitalului. Pacientii au vazut, insa, alti bolnavi. Elevii lui Andone au suferit de apatie, in fata uneia dintre cele mai modeste echipe ale campionatului. Cu o aparare sigura, incercata serios doar de doua suturi pe poarta in prima repriza, Jiul a dat lovitura in minutul 61, cand Drida a deschis scorul din penalti. Mai mult, haita lui Dinamo a ramas in zece dupa ce, la aceeasi faza, Moti a fost eliminat pentru hent in careu. ,Minerii" s-au speriat sa viseze la o victorie, Vezan trecand pe langa gol in minutul 62, cand a sutat in bara portii lui Gaev. Elevii lui Andone s-au trezit doar o data, prin lovitura de cap a lui Grigorie, care a adus un punct norocos pentru echipa care are o medie de trei goluri inscrise pe teren propriu. Evolutia penibila a ,cainilor" i-a inmarmurit pe oficialii dinamovisti, care au ramas in tribuna oficiala minute bune dupa sfarsitul partidei. Apoi, Ioan Becali, Cristi Borcea, Cornel Dinu si Constantin Danilescu a tinut un sfat la care antrenorul Ioan Andone nu a fost invitat. Soarta tehnicianului dinamovist pare sa atarne de meciul din Cupa UEFA de la Sofia, unde un insucces al ,alb-rosilor" l-ar putea debarca pe ,Falcos" de la echipa.

"Am pregatit bine jocul, dar, curios, lucrurile au iesit pe dos. N-am facut presing, nici posesie n-am avut, iar ocaziile pe care ni le-am creat le-am ratat cu seninatate, iar in fotbal se intampla sa platesti pentru asta. Daca se intampla la fel si la Sofia, nu avem nici o sansa. "
Ioan Andone

"Echipa a facut o partida buna astazi, impotriva uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Antrenorul Chirila trebuie felicitat pentru rezultatul de astazi, chiar daca in trecut mi-am exprimat nemultumirea fata de el. Jiul a castigat astazi un punct mare."
Alin Simota

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite