Dinamo cauta prima victorie intr-un derbi din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu siguranta nu o sa fie blat. Nu cred ca Netoiu si Copos pot sa aranjeze un astfel de meci. De fapt, nu cred ca intre cele trei mari echipe din Bucuresti se poate face blat", a spus mijlocasul

Cu siguranta nu o sa fie blat. Nu cred ca Netoiu si Copos pot sa aranjeze un astfel de meci. De fapt, nu cred ca intre cele trei mari echipe din Bucuresti se poate face blat", a spus mijlocasul Vali Negru inaintea derbiului de duminica cu Dinamo. Pe de alta parte, Bogdan Stelea a dat ieri startul razboiului psihologic. "Cei care lauda Rapidul sunt rapidisti. Rapid joaca bine in special meciurile din Giulesti, numai ca duminica joaca aici. Nu ne dorim sa jucam ca in meciul de cupa cu Constanta. Am demonstrat ca putem juca mult mai bine, dar, daca este nevoie, facem orice sa castigam. Ne intereseaza doar cele trei puncte. Ar fi o surpriza foarte placuta pentru noi daca am castiga si Cupa, si campionatul", a mentionat Stelea. Raspunsul din partea rapidistilor nu s-a lasat prea mult asteptat. "Nu doar rapidistii spun ca jucam cel mai frumos fotbal. Sunt convins ca si suporterii lui Dinamo vor crede acelasi lucru dupa meci. In ceea ce priveste atmosfera, nu am de ce sa ma tem. Giulestiul este tot timpul plin, asa ca suntem invatati cu "suporteri incinsi"", a mentionat Vali Negru, care crede ca un rezultat de egalitate nu ar avantaja nici una dintre formatii. Mijlocasul Florentin Petre spera ca Dinamo sa castige meciul de duminica pentru a obtine astfel prima victorie intr-un derbi in acest sezon. "Nu se pune problema la mine sa am emotii la un asemenea meci, pentru ca am acumulat o anumita experienta in atatea partide. Emotii trebuie sa aiba Pulhac, Ilin sau Pacurar. Poate ca daca o sa dau un gol, atunci o sa am emotii. In ultimul an nu am castigat nici un derbi, dar speram ca duminica sa spargem gheata si sa castigam acest meci cu Rapid care este foarte important pentru noi", a spus Petre. La casele de pariuri, Dinamo este favorita avand o cota de 2.30, in timp ce Rapid are o cota de 2.68.

Ordinea va fi asigurata de 1.000 de jandarmi
Masurile de securitate la meci vor fi asigurate de aproximativ 1.000 de jandarmi din cadrul Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa. Reprezentantii celor doua cluburi si cei ai Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti au stabilit, de comun acord, ca duminica, incepand cu ora 16,00, in zona stadionului sa fie interzisa comercializarea bauturilor alcoolice. Galeria echipei Dinamo va fi amplasata la peluza "Catalin Hildan", iar cea a formatiei Rapid la peluza intai. Suporterii celor doua echipe se vor deplasa individual la si de la stadion, accesul fanilor rapidisti urmand a se face pe la poarta din Bulevardul "Stefan cel Mare".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite