Dinamo, umilită de HCM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima parte a duelului românesc din optimile de finală ale Cupei Cupelor s-a încheiat cu un succes clar al celor de la HCM Constanţa, echipă care a trecut, în tur, cu un neverosimil 31-20, de

Prima parte a duelului românesc din optimile de finală ale Cupei Cupelor s-a încheiat cu un succes clar al celor de la HCM Constanţa, echipă care a trecut, în tur, cu un neverosimil 31-20, de rivala Dinamo, şi are, practic, asigurată calificarea în sferturi.
Duelul de la Constanţa se anunţa unul pe muchie de cuţit, mai ales prin prisma ultimelor confruntări dintre cele două echipe, care nu s-au încheiat la mai mult de un gol diferenţă. Meciul de ieri-dimineaţă a dat însă peste cap toate calculele hârtiei, iar diferenţa a început să fie vizibilă încă din startul meciului. Gazdele au pornit ca din tun şi, după nici 10 minute, tabela arăta un 6-1 în favoarea "marinarilor", care s-au văzut în postura de a juca de unii singuri. Antrenorul oaspeţilor, ştefan Constantin, a cerut imediat time-out, însă urmarea nu s-a văzut în jocul dinamoviştilor. Veteranul Bibirig, aflat la al zecelea an în cupele europene cu Dinamo, a încercat să mai dreagă situaţia cu câteva in-cursiuni personale, dar totul s-a dovedit a fi în zadar. Atacurile constănţene au curs în valuri şi, la pauză, echipa pregătită de Lucian Râşniţă a intrat în avantaj cu nouă goluri pe tabelă, diferenţă pe care nu o aştepta nici cel mai optimist suporter al lui HCM. Partea a doua nu a adus nimic nou în jocul bucureştenilor, care au dat în continuare dovadă de o lipsă crasă de idei în ofensivă. Pe lângă aceasta, greşelile copilăreşti în fazele simple au completat şi mai mult degringolada deja existentă în jocul dinamoviştilor. În aceste condiţii, misiunea celor de la HCM s-a simplificat mult şi, graţie unui Rudi Stănescu imbatabil, în unele momente, între buturi, constănţenii s-au distanţat, la un moment dat, la 13 goluri. Chiar dacă au dat impresia că mai pot redresa ceva, alb-roşiii nu au fost în stare să reducă prea mult, meciul încheindu-se la o diferenţă de 11 goluri, care face ca bucureştenii să pornească doar cu şanse teoretice în returul ce se va disputa, duminică, la Buzău.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite