Dinamo trebuie să dea un gol la Xanthi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 19.00, în direct la TV Sport, Dinamo va da piept cu Xanthi Skoda, în prima manşă din primul tur al Cupei UEFA. Ieri dimineaţă, "câinii roşii" şi-au luat zborul către

Astăzi, de la ora 19.00, în direct la TV Sport, Dinamo va da piept cu Xanthi Skoda, în prima manşă din primul tur al Cupei UEFA. Ieri dimineaţă, "câinii roşii" şi-au luat zborul către Grecia, unde îi aşteaptă o confruntare dificilă.
"Alb-roşiii" au fost însoţiţi şi de preşdintele LPF, Mitică Dragomir. "Nu am vrut să merg cu Steaua la Kiev din cauza frigului de acolo. Mă duc în Grecia, pentru că am o boală prezidenţială, ca domnul Băsescu, şi vreau să mă tratez", a glumit Dragomir, o prezenţă-surpriză pentru Ionel Ganea. "Mă mir că a venit cu noi. Domnul Dragomir a fost mereu împotriva noastră, dar sper să ne poarte noroc", a declarat Ganea. Ajuns cu o întârziere de 20 de minute la aeroport, acţionarul Vasile Turcu a ţinut să-i liniştească pe câini: "O să joace toţi cei trei atacanţi. Nu ştiu dacă vor fi toţi titulari, dar de jucat vor juca". Pentru meciul de astăzi, antrenorul Mircea Rednic, care nu concepe ca echipa sa să nu înscrie măcar un gol, nu va putea conta pe Ropotan (suspendat), Adrian Cristea (accidentat), Lerinc (dat dispărut) şi Mendy (fără drept de joc). "Câinii roşii" vor fi încurajaţi şi de 250 de suporteri, majoritatea plecând din ţară ieri-seară.

Formaţii probabile
Xanthi Skoda: Pizanowski Torosidis, Papadimitriou, Antzas, Paviot Maghradze, Manso, Zvela, Barkoglou Labriakos, Vryzas. Antrenor: Ioannis Matzourakis.
Dinamo: Matache Blay, R. ştefan, Moţi, Pulhac C. Munteanu, D. şerban, Mărgăritescu, Ze Kalanga Ganea, C. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.
Arbitri: Novo Panici Miroslav Mirici, Muso Tutun (toţi Bosnia)
Stadion: Skoda Xanthi Arena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite