Dinamo s-a calificat la pas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a reuşit să termine la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, la Sofia, contra israelienilor de la Beitar Ierusalim şi s-a calificat pe tabloul principal al Cupei UEFA.

Dinamo a reuşit să termine la egalitate, scor 1-1, partida disputată în deplasare, la Sofia, contra israelienilor de la Beitar Ierusalim şi s-a calificat pe tabloul principal al Cupei UEFA. Dinamo îşi va cunoaşte astăzi adversara din primul tur, tragerea la sorţi urmând să aibă loc la ora 14.00, la Monte Carlo.
Învingătoare în prima manşă cu 1-0, Dinamo s-a prezentat la Sofia, pentru returul cu Beitar, având în teren trei atacanţi veritabili: Niculescu, Dănciulescu şi Ganea. Chiar şi aşa, israelienii au început foarte bine meciul. În chiar primul minut de joc, Joao Pinto a scăpat singur cu Matache, dar şutează în portarul dinamovist, iar mingea se duce în corner. Trei minute mai târziu, Beitar deschide scorul. Acelaşi Matache a respins în faţă un şut al lui Pinto, iar Itzhaki a marcat din apropiere. Supăraţi parcă de îndrăzneala gazdelor, alb-roşiii apasă pe acceleraţie, dar Cristea şi Dănciulescu au ratat din poziţii favorabile. În minutul 25, elevii lui Mircea Rednic reuşesc egalarea. Claudiu Niculescu a bătut bine un corner, iar Gershon a deviat mingea în propria poartă. În continuare s-a jucat pe contre, atât israelienii, cât şi dinamoviştii ratând mai multe ocazii de gol, cea mai mare fiind a lui Cătălin Munteanu din minutul 43. Atunci, "Cap de Zmeu" a tras bine din colţul careului de 16 metri, însă Korenfin a respins în corner. În prelungirile primei reprize, gazdele au cerut un penalty la o fază neclară petrecută în careul dinamovist, dar centralul nu a fluierat nimic. La începutul celei de-a doua reprize, ambii antrenori au operat câte o schimbare. Astfel, pentru conservarea rezultatului, Mircea Rednic l-a introdus în teren pe Ropotan şi l-a scos pe Ganea. De partea cealaltă, Ardiles a înlocuit un atacant cu un alt atacant, în locul lui Joao Pinto intrând Tamoz. Intenţia "Puriului" de a îngheţa jocul s-a văzut clar pe teren, unde Dinamo s-a retras în propria jumătate şi a încercat să contraatace periculos. Astfel că, în prelungirile meciului, Dinamo mai înscrie o dată, prin Dănciulescu, dar golul este corect anulat pentru ofsaid.
Beitar Ierusalim - Dinamo 1-1 (1-1)
Au marcat: Itzaki (4) / Gershon (25-autogol)
Beitar: Korenfein - Afek, Gershon, Ben Yosef, Ziv (Baruchyan 68) - Alberman, Fernandes, Boateng, Zandeberg - Pinto (Tamoz 46), Itzaki (Ben Shushan 60). Antrenor: Osvaldo Ardiles
Dinamo: Matache - Moţi, Pulhac, Blay, R. ştefan - Munteanu (Ze Kalanga 59), Mărgăritescu, Ad. Cristea (Tameş 72) - Niculescu, Dănciulescu, Ganea (Ropotan 46). Antrenor: Mircea Rednic
Arbitri: Johny Ver Eecke - Alex Verstraeten, Edgar Vandenboer (toţi Belgia).
Stadion: Gheorghi Asparuhov; Spectatori: 1.000.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite