Dinamo riscă să rămână fără fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până acum, doi jucători vor părăsi, sigur, formaţia din ştefan cel Mare: Florentin Petre şi Curt. Petre va merge să joace pentru bulgarii de la ţSKA, în timp ce Curt a refuzat prelungirea


Până acum, doi jucători vor părăsi, sigur, formaţia din ştefan cel Mare: Florentin Petre şi Curt. Petre va merge să joace pentru bulgarii de la ţSKA, în timp ce Curt a refuzat prelungirea contractului. "Nu este adevărat că în vară vor pleca chiar aşa de mulţi jucători pe cât s-a spus. O mare parte din ei sunt împrumutaţi, iar decizia de a rămâne în ştefan cel Mare nu ţine de ei, ci de clubul care i-a cumpărat. Dar, în cazul lor, Dinamo are prima opţiune. În ceea ce mă priveşte, eu vreau să mă concentrez doar asupra meciurilor pe care le mai am de disputat până la încheierea campionatului", a spus Florentin Petre. Bărcăuan, Bratu, Florea şi Zicu sunt fotbaliştii împrumutaţi în "Groapă", însă conducerea clubului nu ar vrea să-l păstreze decât pe Zicu, fiind dezamăgiţi de prestaţiile celorlalţi trei. Vlad Munteanu are în buzunar o hârtie care îi permite să plece în cazul în care clubul va primi 300.000 de dolari în schimbul lui, iar Bălan s-a cam săturat să evolueze numai la Dinamo II. În plus, Dinamo riscă să rămână şi fără cei doi portari, atât Gaev, cât şi Cristi Munteanu fiind în căutarea unor alte echipe. În schimb, sunt şanse mari ca Gabriel Tamaş şi Andrei Prepeliţă să vină în Groapă, în timp ce preţul cerut de Sportul pentru Mazilu, trei milioane de euro, este prea mare pentru posibilităţile "câinilor roşii".

Andone a ratat calificarea în finala Cupei Ciprului
Omonia Nicosia, antrenată de Ioan Andone, a ratat calificarea în finala Cupei Ciprului, fiind învinsă, în manşa a doua a semifinalelor, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de către Apoel Nicosia. Primul meci se încheiase nedecis, 3-3. Eliminarea din cupă reprezintă primul obiectiv ratat de trupa lui Andone, care păstrează însă şanse la câştigarea titlului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite