Dinamo a rămas fără antrenorul portarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu numai fotbaliştii se pot accidenta la antrenamente, ci chiar şi antrenorii. Dinamoviştii au rămas fără antrenorul cu portarii, după ce Marius Bratu s-a accidentat serios în timpul unei

Nu numai fotbaliştii se pot accidenta la antrenamente, ci chiar şi antrenorii. Dinamoviştii au rămas fără antrenorul cu portarii, după ce Marius Bratu s-a accidentat serios în timpul unei şedinţe de pregătire. Bratu a suferit o ruptură a tendonului piciorului drept şi a fost trimis de Mircea Rednic la o clinică din Belgia. El va trebui să se supună unei intervenţii chirurgicale, şi va avea nevoie de o pauză de şase luni până la refacerea completă. Locul său va fi luat, temporar, de Zoltan Iaşko, fost colaborator la Poli Timişoara al lui Gheorghe Hagi. Echipa din ştefan cel Mare s-a despărţit, tot temporar, şi de unul dintre jucătorii săi, Răzvan Pădureţu, care a fost împrumutat la Gloria Bistriţa. Pădureţu a fost cedat pentru doi ani la formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, având o clauză în contract care stipulează că se poate întoarce la Dinamo în orice pauză competiţională dacă este cerut. La echipa păstorită de Jean Pădureanu ar putea ajunge şi Alexandru Păcurar. De altfel, cei doi fotbalişti au jucat şi anul trecut la formaţia bistriţeană, tot sub formă de împrumut.

Ze Kalanga, la doctor
Noile achiziţii ale dinamoviştilor, alături de George Glamaz şi Liviu Ganea, au fost ieri-dimineaţă la INMS pentru examenul medical. Moss, Lerinc şi Ze Kalanga au ajuns după 1 iulie în ştefan cel Mare şi nu au putut fi prezenţi alături de restul lotului dinamovist la vizita medicală, Galamaz suferise în acel moment o operaţie la ligamentele piciorului drept, iar Liviu Ganea era convocat la lotul de juniori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite