Dinamo, pană cu Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au fost elimi naţi din Cupa României de echipa din Mioveni. Mărgăritescu a fost eliminat, iar Dănciulescu a ratat un penalty . În ultimul timp, "câinii roşii" au tot afirmat că

Roş-albii au fost elimi naţi din Cupa României de echipa din Mioveni. Mărgăritescu a fost eliminat, iar Dănciulescu a ratat un penalty .

În ultimul timp, "câinii roşii" au tot afirmat că drumul cel mai scurt către Europa este prin Cupa României. Astfel că jocul cu Mioveniul era capital pentru viitorul lor. Dar dinamoviştii au făcut un meci extrem de slab ieri şi, chiar în debutul jocului, Mărgăritescu a văzut cartonaşul roşu pentru lovirea unui adversar.

Apoi Dănciulescu a trimis peste poartă, dintr-o lovitură de la 11 metri, iar în repriza a doua Moţi l-a faultat în careu pe Chihaia, iar Neagoe a transformat fără probleme. Era minutul 55, iar alb-roşii s-au aruncat în atac pentru a egala.

Dar, până la finalul partidei, ei au avut o singură ocazie serioasă de a restabili egalitatea. În minutul 63, dinamoviştii au beneficiat de o lovitură liberă indirectă din careul Mioveniului, dar Bratu a trimis în zid. Meciul Unirea Urziceni-Rapid s-a disputat după închiderea ediţiei, iar astăzi se joacă Pandurii-Gloria Buzău (ora 16.15) şi FC Braşov-CFR Cluj (ora 20.15).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite