Dinamo a avut noroc: întâlneşte a şasea echipă din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Câinii roşii" au avut noroc la tragerea la sorţi de ieri, de la Monte Carlo, acolo unde românii şi-au aflat adversarii din primul tur al Cupei UEFA. Dinamo îi va întâlni pe NEC

"Câinii roşii" au avut noroc la tragerea la sorţi de ieri, de la Monte Carlo, acolo unde românii şi-au aflat adversarii din primul tur al Cupei UEFA.

Dinamo îi va întâlni pe NEC Nijmegen, o formaţie care nu face parte din elita fotbalului olandez. "Cine încearcă să spună că suntem deja calificaţi se înşală! Vom avea două meciuri foarte dificile în faţa unui adversar incomod. Mi-aduc aminte că, pe vremea când eram la Ajax, am avut mereu probleme cu NEC Nijmegen. Am câştigat foarte greu împotriva lui NEC", a avertizat totuşi Lobonţ pe site-ul său.

Olandezii îi desconsideră pe dinamovişti şi cred că ar fi putut avea parte de adversari mult mai puternici. "Nu ştiu nimic despre acest club, dar în mod cert vom încerca să mergem mai departe.

Dintre toate echipele care mai erau în urnă, Dinamo este cea mai slabă, însă nu putem să îi subestimăm, pentru că joacă an de an în Europa şi e o echipă bună", a spus antrenorul Mario Been.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite