Dinamo vrea să joace doar în deplasare meciurile de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria chinuită de la Buzău, 2-1 cu Gloria, nu le-a picat prea bine acţionarilor dinamovişti. Totuşi, aceştia au încredere în echipă, dar mai ales în tehnician. "Mircea Rednic este

Victoria chinuită de la Buzău, 2-1 cu Gloria, nu le-a picat prea bine acţionarilor dinamovişti. Totuşi, aceştia au încredere în echipă, dar mai ales în tehnician. "Mircea Rednic este încă în căutări şi sunt sigur că, până la urmă, va găsi formula câştigătoare. E exclus ca postul lui Rednic să fie în pericol. La Buzău am dominat clar, plus că echipa este la un nou început de drum", a spus Cristi Borcea, directorul executiv al "câinilor".

În urma violenţelor iscate duminică seară în timpul meciului din Crâng, jandarmii au reţinut patru persoane. Potrivit forţelor de ordine din Buzău primele incidente s-au produs cu câteva minute înaintea meciului, pe timpul accesului pe stadion. Trei suporteri au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment, iar altul, Iulian T. (27 de ani), a fost amendat cu 100 de lei. Incidentele au continuat şi în timpul meciului între membri ai grupării Peluza Nord şi peluza "Cătălin Hîldan".

Deranjaţi de aceste scandaluri, oficialii clubului bucureştean promit măsuri drastice. "Adevăraţii suporteri ne-au fost mereu aproape. FC Dinamo nu va mai accepta manifestări de genul celor derulate la Buzău. Solicităm ca astfel de manifestări să fie sancţionate drastic conform legii. Drept urmare, vom cere Ligii Profesioniste de Fotbal organizarea meciurilor de pe teren propriu în alte oraşe ale ţării, unde publicul este fairplay faţă de echipa noastră, faţă de ceilalţi participanţi la competiţie şi faţă de fotbalul românesc", se arată în comunicatul remis de Dinamo şi semnat de Nicolae Badea, preşedintele clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite