Dinamo a intrat din nou în "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negoiţă rămânând impasibil. Moldovenii au încercat să-şi facă simţită prezenţa în joc, dar nu au fost lăsaţi de celălalt asistent, Buzărnescu, care a ridicat aiurea fanionul. "De ce

Negoiţă rămânând impasibil. Moldovenii au încercat să-şi facă simţită prezenţa în joc, dar nu au fost lăsaţi de celălalt asistent, Buzărnescu, care a ridicat aiurea fanionul. "De ce ne-a fost teamă nu am scăpat. Să joci cu tribunele goale. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, mai ales din moment ce îţi baţi joc de ocazii foarte bune de a marca", a spus tehnicianul din "Groapă", Ion Marin. Trupa ieşeană a revenit de la cabine cu multă îndrăzneală şi după câteva minute de joc a egalat situaţia pe tabelă prin Daniel Rednic, după o greşeală mare a fostului fundaş al şahtiorului, Cosmin Bărcăuan. "Sunt mulţumit pentru că în fotbal trebuie să ai şi noroc. Noi am avut în prima repriză. În a doua am pus mâna pe joc şi am marcat. Am avut patru-cinci jucători lipsă. Pe ceilalţi nu i-am motivat într-un mod anume, însă i-am îndemnat să creadă că pot obţine un rezultat foarte bun la Dinamo", a precizat antrenorul Ionuţ Popa.

Acţionarii, nemulţumiţi
Afaceristul Vasile Turcu, care a urmărit partida alături de Cristi Borcea, Ioan Becali şi Viorel Păunescu, nu s-a putut abţine şi a criticat din nou evoluţia jucătorilor, declarând iar că se va retrage din conducerea alb-roşilor. "Nu tu joc, nu tu atitudine, nimic din ceea ce îi trebuie unei echipe. Nu se poate câştiga un meci cu avioane", a spus acţionarul dinamovist. Acuzele au fost recunoscute de Florentin Petre: "Ne-am făcut singuri greu acest meci. Am avut în prima repriză ocazii foarte bune de a marca. Ne pare rău că ni s-a întâmplat aşa ceva".

Dinamo - Poli Iaşi 1-1 (1-0)
Au marcat: Dănciulescu (19) / Rednic (58)
Dinamo: Cr. Munteanu - Galamaz, Bărcăuan, Moţi - Fl. Petre (Ad. Cristea, 77), Alexa, C. Munteanu (Vl. Munteanu, 68), D. Florea - Dănciulescu, Fl. Bratu, Grigorie (Cl. Niculescu, 64). Antrenor: Ion Marin
Poli Iaşi: Brăneţ - Ad. Toma, R. Ciobanu, Onuţ, Bordeanu - R. Miclea (Arhire, 76), Mitruc (Tincu, 86), Iurişniţi, Dianu, D. Rednic - Palimaru (Ciubancan, 90+1). Antrenor: Ionuţ Popa
Arbitri: Berbecaru, Gh. Negoiţă, Buzărnescu
Stadion: Dinamo

Pandurii - FCM Bacău 2-1 (1-0)
Au marcat: Vranjkovici (31), I. ştefan (87)/Ad. Gheorghiu (70)
Viorel Hizo: "A fost un meci al disperării, iar cele două echipe nu s-au putut exprima la adevarata lor valoare. Rezultatul putea fi oricare, pentru că e foarte greu să joci cu sabia deasupra capului"
Cristi Popovici: "Aveam mare nevoie de o victorie, după dezastrul din etapa precedentă, când am pierdut cu 4-0 pe teren prorpiu în faţă Oţelului. Poate şi un rezultat de egalitate ne-ar fi fost favorabil în situaţia în care suntem, dar nu s-a putut"

FC Vaslui - Sportul 0-3 (0-1)
Au marcat: Ferfelea ("42), Mazilu ("65), Curelea ("90+2)
Mircea Rednic: "Vom face o analiză şi pot să vă spun că vor fi schimbări importante. Vom merge pe mâna unor jucători care vor cu adevărat să joace. A fost lipsă de ambiţie din partea elevilor mei, de parcă am fi pe locul şase, nu pe ultimul"
Gheorghe Mulţescu: "Mă aşteptam să câştigăm la Vaslui şi îmi doream asta, dar nu mă gândeam că o vom face la un asemenea scor. După jocul pe care l-a făcut FC Vaslui la Cluj, mă aşteptam la o mai mare presiune a echipei gazde"

FC Naţional - Gloria 2-0 (0-0)
Au marcat: Burcă ("85), Griffiths ("87)
Constantin Iacov: "Este un semnal bun, pentru că am promovat cinci jucători. Noi avem trei puncte, dânşii au o înfrângere, asta e viaţa"
Ioan Ovidiu Sabău: "Este o victorie meritată a Naţionalului. Am fi putut, dacă ne concentram în ultimele zece minute, să ducem acasă un punct care ne-ar fi ajutat foarte mult, dar nu cred că era meritat"

FC Argeş - CFR Cluj 0-1 (0-1)
A marcat: Anca ("45 - pen.)
Sorin Cârţu: "Arbitrul meciului, Heleşteanu, a venit cu
temă
la noi. Este viciere clară de rezultat. El este eroul meciului, el trebuie să vă dea declaraţii"
Dorinel Munteanu: "A fost un meci greu, cu o echipă masivă. Am învins pe merit, nu cred că arbitrul a câştigat meciul pentru noi"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite