"La Dinamo nu mă mai întorc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic este decis să nu mai muncească niciodată pentru o echipă din România şi îşi va continua cariera doar în străinătate Fostul tehnician al echipei Dinamo era ieri acasă

Mircea Rednic este decis să nu mai muncească niciodată pentru o echipă din România şi îşi va continua cariera doar în străinătate

Fostul tehnician al echipei Dinamo era ieri acasă şi îşi pregătea bagajele pentru a pleca spre Belgia, în vacanţă. În tot acest timp, la sediul roş-albilor persista haosul. Cum nimeni nu vrea să preia funcţia lăsată vacantă de "Puriu", sarcinile de principal i-au fost încredinţate temporar lui Marco Oneto, care este preparator fizic.

Zvonurile potrivit cărora Rednic s-ar gândi la o întoarcere la Dinamo l-au lăsat mască pe antrenor. "Nu este adevărat. Nu am spus eu aşa ceva. Despărţirea mea de Dinamo este irevocabilă. Nu eu am dorit asta". "Puriul" nici acum nu înţelege de ce nu a mai fost sprijinit de oficialii clubului: "În vară mă lăudau non-stop, iar acum nu mai sunt bun.

Să nu uite că eu în primul sezon trebuia să construiesc şi mai apoi să fac performanţă. La primul eşec au reacţionat astfel. Dar nu mai contează. Plec în Belgia şi gata. Dar la Dinamo nu mă mai întorc. De fapt, nu voi mai antrena în România. De ce? Consider că am demonstrat că am valoare. Două titluri de campion cu două echipe diferite, plus alte trofee... Ajunge!".

După ce deunăzi, Mircea Lucescu i-a sugerat fiului său, Răzvan, să nu se ducă la Dinamo şi să nu repete astfel greşeala de anul trecut când a refuzat Timişoara pentru a continua la Rapid, acum Il Luce s-a răzgândit: "Normal, patronul de la Braşov (n.r. - Ioan Nicolaie) ar fi trebuit să-l înţeleagă şi să-i dea drumul, mai ales că nu ştiu ce posibilităţi are pentru a se ridica la nivelul lui. Sigur, Răzvan are şi obligaţia de a continua la Braşov".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite