Dinamo încearcă să-l ţină pe Claudiu Niculescu în "Groapă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în relaţii glaciale cu antrenorul Mircea Rednic, care nu a avut nici măcar o vorbă bună după golul de trei puncte înscris în partida cu Pandurii Tg.Jiu, Claudiu Niculescu şi-a pus în

Aflat în relaţii glaciale cu antrenorul Mircea Rednic, care nu a avut nici măcar o vorbă bună după golul de trei puncte înscris în partida cu Pandurii Tg.Jiu, Claudiu Niculescu şi-a pus în cap să plece din ştefan cel Mare.
Destinaţia? Timişoara, unde antrenorul Sorin Cârţu, dar şi finanţatorul Marian Iancu, îl aşteaptă cu braţele deschise. Însă, ieri, lucrurile au luat o întorsătură ciudată. Văzând că sunt aproape de a pierde un atacant de valoare, oficialii dinamovişti au început să-i facă marcaj strâns fotbalistului, pentru ca acesta să joace în alb şi roşu măcar până la iarnă şi astfel să-i ajute pe "câinii roşii" în drumul lor prin Europa. Astfel, în jurul după-amiezii, timişorenii spuneau că se lucrează deja la actele de transfer, dar dinamoviştii anunţau, prin vocea acţionarului Vasile Turcu, că Niculescu nu va pleca de la Dinamo. "Eu ştiu că Niculescu este jucătorul lui Dinamo. În rest, nu mă interesează speculaţiile", a afirmat investitorul. De altfel, această situaţie incertă durează de vreo două zile. Deşi Nicolae Badea, preşedintele clubului, afirmase că atacantul va rămână în "Groapă", Marian Iancu anunţa, de la Timişoara, că jucătorul este foarte aproape de a semna un contract cu trupa pregătită de Sorin Cârţu.
De asemenea, informaţiile sunt contradictorii şi atunci când vine vorba despre posibilul motiv al plecării. În timp ce anumite surse susţin că fotbalistul ar pleca din cauză că nu se mai înţelege cu antrenorul Mircea Rednic, altele spun că Niculescu nu vrea să mai stea la Dinamo după ce, atât el, cât şi prietena lui, Diana Munteanu, au fost înjuraţi de către suporteri, la partida cu FC Naţional, când atacantul a început meciul ca rezervă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite