Dinamo îi curtează pe ambii Luceşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionii şi-l doresc pe Răzvan antrenor principal şi pe tatăl lui, Mircea, manager general. Ultimul nu ar zice nu, dar îl vrea afară pe Cornel Dinu. Mircea Lucescu ar accepta o revenire

Campionii şi-l doresc pe Răzvan antrenor principal şi pe tatăl lui, Mircea, manager general. Ultimul nu ar zice nu, dar îl vrea afară pe Cornel Dinu.

Mircea Lucescu ar accepta o revenire la Dinamo, mai ales că ar putea face un proiect de viitor alături de fiul său, dar a pus condiţii: Dinu Gheorghe să fie preşedinte, iar Cornel Dinu şi Vasile Turcu să fie îndepărtaţi din staff. Cu ultimele două doleanţe nu este de acord însă Cristi Borcea, care-i datorează "Procurorului" ascensiunea din ograda "câinilor".

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede că oficialii echipei Dinamo îşi caută antrenor de valoare pentru a ataca returul în forţă. Pe lângă pistele Andone şi Sabău, oficialii "câinilor" n-au renunţat nici la varianta Răzvan Lucescu. Pentru a-l convinge pe antrenorul Braşovului să accepte oferta, conducătorii dinamoviştilor i-au propus lui Mircea Lucescu să revină în fotbalul românesc.

Lui Il Luce i s-a pregătit postul de manager-general la clubul din Şoseaua "Ştefan cel Mare", mai ales că nici soarta acestuia nu este tocmai roz la Şahtior, după ce ucrainenii au părăsit pe uşa din dos cupele europene. Lucescu-senior nu ar fi respins ideea, dar a pus condiţia ca Vasile Turcu, unul dintre acţionari, şi Cornel Dinu, administratorul-delegat al campionilor, să fie îndepărtaţi din staff.

Preşedintele-executiv, Cristi Borcea, a fost pus în mare încurcătură, mai ales că el ţine la Dinu. Este deja de notorietate faptul că datorită "Procurorului", Borcea a ajuns în funcţii de conducere în tabăra roş-albilor.
"Lăsaţi-mă cu zvonurile din ţară.

Mai am două meciuri de jucat aici în acest an. Nu mă interesează ce zvonuri apar legate de Dinamo", ne-a spus Lucescu-senior. Chestionat dacă nu i-ar plăcea să lucreze cu Răzvan, acesta a răpuns misterios: "Cui i-ar folosi?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite