Dinamo, victorie chinuită cu nou-promovata Gaz Metan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Mircea Rednic a câştigat ieri seară trei puncte, însă nu a arătat ca o echipă care se poate bate la titlu. Cu Gaz Metan, lovitura de început a partidei a fost executată,

Echipa lui Mircea Rednic a câştigat ieri seară trei puncte, însă nu a arătat ca o echipă care se poate bate la titlu.

Cu Gaz Metan, lovitura de început a partidei a fost executată, simbolic, de fosta glorie a clubului Dinamo, Cornel Dinu, care recent şi-a sărbătorit cea de 60-a aniversare. Gazdele au pornit în forţă şi, după două ocazii în careul medieşean, brazilianul din defensiva ardelenilor, Dos Santos, a comis henţ în careu, iar arbitrul Marius Martiş a dictat penalty şi eliminare pentru sud-american în minutul 20.

Portarul Şteţca şi-a salvat însă echipa apărând lovitura de pedeapsă executată de Ionel Dănciulescu. "Câinii" au deschis totuşi scorul şapte minute mai târziu, când Florin Bratu a transformat o nouă lovitură de la 11 metri dictată de arbitru. Atacantul nu s-a putut bucura prea mult de reuşită, întrucât s-a accidentat la glezna stângă în minutul 36 şi a fost nevoit să părăsească terenul.

Dudiţă, aproape de egalare

Dinamoviştii au forţat majorarea scorului în repriza secundă, dar au atacat haotic, iar ploaia de cornere din careul lui Şteţca nu a avut niciun rezultat pe tabela de marcaj. Mai mult, medieşenii au fost de două ori aproape de gol, dar mai întâi Curtean, apoi Dudiţă au irosit ocazii bune de a egala.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite