Dinamo câştigă în stil italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Câinii roşii" s-au impus din nou la Târgu Jiu fără să primească gol, scor 1-0 Până la întâlnirea de ieri, cele două echipe mai disputaseră încă cinci jocuri în compania

"Câinii roşii" s-au impus din nou la Târgu Jiu fără să primească gol, scor 1-0

Până la întâlnirea de ieri, cele două echipe mai disputaseră încă cinci jocuri în compania celeilalte, iar Dinamo s-a impus de fiecare dată fără să primească gol.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cea de-a 11-a etapă a acestei ediţii de campionat. Dinamo s-a impus cu 1-0, golul fiind marcat de către Mărgăritescu, în minutul 27, cu un lob superb de la 20 de metri.
În tribunele stadionului din Tg. Jiu s-au aflat şi 200 de suporteri ai formaţiei oaspete, care i-au înjurat în permanenţă pe Vasile Turcu şi Cristian Borcea.

"Borcea, casa ta este acum la DNA", "Turcu la puşcărie" sau "Suntem aici nu din dragoste pentru bani, ci pentru Cătălin Hâldan" au fost scandările favorite ale fanilor. În jocul de ieri s-a consemnat şi revenirea lui Claudiu Niculescu, după aproape o lună de pauză.

Accidentat la coapsa stângă în meciul tur cu Elfsborg, scor 1-2, în turul I preliminar al Cupei UEFA, atacantul nu a jucat în ultimele trei meciuri pentru Dinamo (două în campionat şi unul în cupele europene).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite