Dinamo s-a calificat in grupele Ligii Campionilor la handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FormaTia Dinamo Baumit a reusit sa se califice in elita handbalului european, in ciuda infrangerii pe propiul teren, 35-36, in fata lui Besiktas Istanbul. Relaxati, dupa ce in meciul tur se

FormaTia Dinamo Baumit a reusit sa se califice in elita handbalului european, in ciuda infrangerii pe propiul teren, 35-36, in fata lui Besiktas Istanbul.
Relaxati, dupa ce in meciul tur se impusesera clar la o diferenta de sapte puncte, elevii lui Stefan Constantin au punctat mai mult la impresia artistica si mai putin la capitolul eficienta. In fata unui adversar care s-a agatat macar de obtinerea unui rezultat onorabil, dinamovistii au controlat in totalitate partida, conducand in repriza a doua chiar si cu cinci puncte avans. Cu doar 500 de spectatori in tribuna, alb-rosii au incercat sa faca spectacol, dar au sfarsit invinsi. Turcii au avut puterea sa-si revina spre final si sa obtina o victorie nesperata, chiar in ultima secunda de joc. Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost Rares Jurca (6), celelalte goluri fiind inscrise de Ghionea, Cozma, Voica, Balea (cate 5), Armanu, Bibirig (cate 3), Purcarea (2) si Skyba (1). Turcii l-au avut ca principal atu pe excelentul Erguder Utku, marcator a 12 goluri, omul care a facut practic tot jocul ,vulturilor". La sfarsitul partidei, dinamovistilor nu le venea sa creada ca au pierdut un meci pe care l-au avut in mana, in timp ce turcii se imbratisau de parca ei obtinusera calificarea. ,Jucatorii au evoluat mai slab astazi si din cauza avantajului obtinut la Istanbul. Nu era normal totusi sa pierdem acest meci", a recunoscut antrenorul dinamovist Stefan Constantin.
Marcel Popescu: ,Daca Buzaul nu ne vrea, vom juca la Valcea!"
Comandantul clubului Dinamo, Marcel Popescu, tuna si fulgera la final, din cauza neasteptatului esec. ,Nu putem bea un pahar de bere pentru victorie, ca vine si ne bate Besiktas, dupa ce noi i-am batut acolo", a declarat Popescu, cel care a pus infrangerea pe seama faptului ca sala a fost pe jumatate goala. ,Nu inteleg absenta spectatorilor, mai ales ca intrarea a fost libera. Autoritatile locale ne-au promis ca Buzaul va fi langa Dinamo si sunt total nemultumit ca au venit putini spectatori. Daca nu vom avea garantiile unui public numeros in viitor, daca Buzaul nu ne vrea, este posibil sa alegem ca urmatoare destinatie Ramnicu Valcea", a avertizat Marcel Popescu, care l-a mustrat si pe antrenorul Stefan Constantin pentru esec.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite