Dinamo îşi adună pleiada de vedete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic, tehnicianul roş-albilor, este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie. Bogdan Lobonţ, Ianis Zicu şi Florin Bratu s-au antrenat ieri sub comanda antrenorului, iar azi sunt

Mircea Rednic, tehnicianul roş-albilor, este mulţumit de lotul pe care-l are la dispoziţie. Bogdan Lobonţ, Ianis Zicu şi Florin Bratu s-au antrenat ieri sub comanda antrenorului, iar azi sunt aşteptaţi să se alăture Vali Năstase şi Hristu Chiacu

Lotul campionilor nici ieri nu s-a reunit în formulă completă. Dacă Lobonţ, Bratu şi Zicu s-au prezentat la antrenament, în schimb, Vali Năstase a mai fost învoit o zi, la fel ca Blay şi Chiacu, a cărui situaţie trebuia rezolvată tot ieri. În schimb, angolezul Ze Kalanga va ajunge abia marţi la echipă. El va fi însă amendat.

Vedetele "câinilor", Bogdan Lobonţ, Ianis Zicu şi Florin Bratu, au efectuat, ieri, primul antrenament după perioada de vacanţă. Bine dispuşi, cei trei au urmat cu stricteţe programul întocmit de Mircea Rednic. În frunte cu "secundul" Iulică Mihăescu, ei au dat ture de teren, alături de proaspătul însurăţel Niculescu, dar şi de Ropotan şi Radu Ştefan. Restul jucătorilor a efectuat exerciţii de streching, urmate de o miuţă. Ca şi în zilele precedente, Cătălin Munteanu s-a antrenat separat. "Nu sunt transferul verii. Revenirea la Dinamo este una pe care mi-am dorit-o, altfel nu aş fi venit. Vreau să joc cât mai bine pentru că se aşteaptă foarte mult de la mine", a spus încrezător Zicu. Referitor la şansele roş-albilor de a se califica în grupele Ligii Campionilor, Ianis a spus: "Va fi greu, pentru că nu suntem capi de serie, dar nu imposibil. Cred că avem 40% şanse să intrăm în Ligă". Cât despre zvonurile care-l dau la Şahtior, Zicu spune că nu este nimic adevărat: "Eu am semnat pe patru ani cu Dinamo. Nu au rost speculaţiile".

Zicu, care abia aşteaptă un nou meci oficial în tricoul lui Dinamo, este convins că nu va avea probleme cu fanii: "Nu cred că mă vor contesta. Am fost împrumutat un an la Rapid, unde am jucat cum am putut eu mai bine. Nu cred că am supărat pe nimeni".

Kalanga, amendat zi de zi cu 5.000 de euro

Rednic nu era deloc deranjat că nu are tot lotul la dispoziţie. A comentat însă situaţia lui Ze Kalanga: "Am înţeles că va veni marţi, dar începând de la reunire va fi amendat pentru fiecare zi. Nu ştiu dacă va merge cu noi în cantonament. În rest, sunt foarte mulţumit de băieţi. Ca să nu mai spun că Zicu, spre exemplu, nu este nici la 70% din capacitatea sa".

Se pare că Ze va fi amendat cu câte 5.000 de euro pentru fiecare zi de absenţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite