Dinamo Kiev vine fără Rebrov şi Mikhalik

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorioasă în derby-ul de vineri cu Arsenal Kiev (5-2), adversara Stelei în Liga Campionilor, Dinamo Kiev, a pierdut doi jucători de bază din cauza accidentărilor. Golgheterul Rebrov şi

Victorioasă în derby-ul de vineri cu Arsenal Kiev (5-2), adversara Stelei în Liga Campionilor, Dinamo Kiev, a pierdut doi jucători de bază din cauza accidentărilor. Golgheterul Rebrov şi fundaşul Mikhalik vor rata partida de marţi din Ghencea. şahtior Doneţk se menţine la patru puncte de Dinamo, după 3-0 la Metalurg Zaporoje.
Dinamo Kiev e pregătită de meciul de miercuri cu Steaua, decisiv în lupta pentru locul trei al grupei E a Ligii Campionilor. Elevii lui Anatoly Demianenko au făcut scor vineri, în faţa concitadinei Arsenal, reuşind să marcheze de cinci ori. Arsenal a deschis scorul pe stadionul Olimpic din Kiev în minutul 5, când Zakarliuka l-a învins pe şovkovski. Cu Florin Cernat titular, Dinamo a egalat prin fundaşul Mikhalik, cinci minute mai târziu. N-a fost seara norocoasă a ucraineanului, pentru că acesta s-a accidentat şi, cel mai probabil, nu va fi apt pentru a juca împotriva Stelei. Arsenal a preluat din nou conducerea în minutul 33, prin golul aceluiaşi Zakarliuka, deşi evolua în zece oameni, după eliminarea lui Bredun. Însă oaspeţii nu au putut realiza surpriza. Dinamo a revenit spectaculos şi s-a impus cu 5-2, egalând prin Kleber (39) şi asigurându-şi victoria graţie reuşitelor lui Bielkevic (46), Nesmaşnîi (52) şi şaţkih (76). După meci, Anatoly Demianenko a dezvăluit că şi veteranul Serghei Rebrov are probleme medicale, urmând să fie indisponibil pentru următoarele două săptămâni.
şahtior, la picioarele lui Brandao
şahtior Doneţk a reuşit să ţină pasul cu Dinamo Kiev, câştigând clar în deplasarea de la Metalurg Zaporoje, scor 3-0. Brazilianul Brandao a marcat toate golurile echipei lui Mircea Lucescu, într-o partidă de la care Marica a fost absent, fiind menajat. În schimb, Răzvan Raţ a fost integralist, primind galben în minutul 38.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite