Andone reia discuțiile cu Dinamo - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre reluarea discuțiilor dintre Andone și Dinamo, despre asigurările date de Borcea că nu vor mai fi mutări la Dinamo și despre motivele pentru care Mihai Stoica nu l-a urmat pe Dan Petrescu. Printre alte subiecte, Tamaș este deja lăudat la West Bromwich Albion, iar MM spune că l-a ofertat pe Lucescu în joacă.

Andone reia discuțiile cu Dinamo

Ioan Andone se va întoarce zilele acestea în ţară şi va negocia semnarea contractului de antrenor cu şefii din Ştefan cel Mare, informează Gazeta Sporturilor. 200.000 de euro poate cîştiga Andone pe lîngă contractul anual de 300.000 de euro dacă va reuşi cucerirea titlului şi accederea în grupele Champions League.

"Dinamoviştii trebuie să fie încrezători, să muncească, să dea totul pentru echipă! Dinamo are valoarea necesară pentru a cîştiga titlul, dar e nevoie de multă muncă şi disciplină, atît în teren, cît şi în afara stadionului”, a zis Ando chiar pe site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare.

MM: "L-am ofertat pe R. Lucescu in joaca"

"Oferta pentru Răzvan Lucescu a venit dintr-o simplă joacă", dezvăluie în premieră pentru GSP TV Mihai Stoica. Managerul ialomiţenilor spune că nici el nu a crezut că selecţionerul ar fi acceptat să preia Unirea.

”I-am făcut propunerea mai mult în joacă, crezând că nu va accepta pentru că această decizie ar fi iscat un scandal continuu”, a declarat Mihai Stoica. Selecționerul i-a mărturisit managerului ialomițean că și el ar fi vrut să o preia pe Unirea, dar nașul Sandu nici nu a vrut să audă!

Borcea: "Nu transferăm nimic, avem jucatori cât pentru două echipe!"

Sosit din vacanța de sărbatori pe care a petrecut-o în Austria, Cristi Borcea a anunțat că la Dinamo nu vor mai fi mutări surpriză, scrie Sport.ro. Borcea dă asigurări că va fi stabilitate la echipă în retur și spune că așteaptă la finalul sezonului cel puțin un trofeu de la jucătorii săi.

"Dinamo continuă cu Țălnar. Singurul care are oferte de la Dinamo este Marius Niculae, dar nu va pleca. În schimb, nici nu mai transferăm nimic, pentru că avem jucători cât pentru două echipe", a comentat Borcea.

De ce nu l-a urmat MM Stoica pe Dan Petrescu la Kuban

MM spune că nu s-a pus problema să-l urmeze pe tehnicianul român la Kuban Krasnodar şi dezvăluie motivele pentru care a refuzat până acum ofertele venite din străinătate, scrie ProSport.

"Petrescu nu mi-a propus să plec în Rusia. Nu ar avea cum să îmi propună un antrenor asta! Eu sunt conducător de club, nu sunt antrenor secund şi nici purtător de cuvânt. Probabil dacă eu aş pleca în străinătate aş putea să îi propun unui antrenor să vină cu mine. Din "afară" am avut oferte din Cipru şi din Emiratele Arabe Unite, dar la 44 de ani nu vreau să mă sinucid profesional. Sunt genul care se implică total în ceea ce face, a declarat Mihai Stoica la gsptv.

Tamaș, deja lăudat la West Bromwich Albion

Eddie Newton, antrenorul echipei West Bromwich Albion, are numai cuvinte de laudă la adresa românului Gabriel Tamaș, recent transferat la gruparea engleză.

"Tamaș este un fundaș tehnic. Este bun la posesie și este capabil să avanseze și să joace. Dar el poate, de asemenea, să combine și să facă treaba grea și "murdară" pe care fundașii trebuie să o facă. În plus, vorbește foarte bine limba engleză, ceea ce e un mare avantaj", a declarat Eddie Newton, citat de Spt FM.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite