Din inimă pentru Kassandra Rotariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii mari fotbalişti ai României s-au reunit pentru a o ajuta pe fata adoptivă a familiei Rotariu. Ea are nevoie de încă 20 de operaţii după ce a fost mutilată de bunica ei.

Viaţa a fost nedreaptă cu micuţa Kassandra, acum în vârstă de şase ani. Ghinionul a făcut ca fetiţa să se nască într-o familie care n-a dorit-o. Mama sa a lăsat-o în grija bunicii, un adevărat monstru!

Femeia a chinuit-o teribil pe Kassandra: a bătut-o crunt, a ars-o cu ţigara şi i-a turnat acid sulfuric pe faţă. Micuţa a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, iar medicii au încercat să-i găsească o familie. Aşa au ajuns soţii Rotariu în contact cu ea.

De mai bine de doi ani, ei se chinuiesc să strângă bani pentru operaţiile de care are nevoie fata lor adoptivă. Mai sunt necesare 20 de intervenţii chirurgicale astfel încât Kassandra să ducă o viaţă normală. Costurile operaţiilor depăşesc suma de 300.000 de euro, bani pe care Dana şi Iosif Rotariu nu-i au. Au însă speranţa că vor fi ajutaţi de oameni cu inimă mare.

Iosif Rotariu le-a mulţumit celor prezenţi, alături de Kassandra   Fotografii: lucian muntean

8.000 de euro din bilete

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, la Sala Polivalentă. Foştii mari fotbalişti, dar şi componenţii naţionalelor artiştilor şi cea a jurnaliştilor, s-au reunit pentru o acţiune caritabilă ale cărei încasări s-au dus la familia Rotariu.

S-au strâns 35.000 de lei (aproximativ 8.000 de euro) doar din biletele de intrare, dar au existat urne în care cei peste 3.500 de spectatori au putut să facă donaţii pentru Kassandra. De asemenea, în cursul acestei săptămâni, tricourile cu care au jucat fotbaliştii din echipa Stelei '86 şi cei din Generaţia de Aur, plus cele ale lui Adi Mutu, George Ogăraru şi Adi Ilie vor fi scoase la licitaţie, toţi banii urmând să ajungă la Kassandra.

Steaua '86, mai bună decât Generaţia de Aur

Finala mare a turneului care a pus faţă în faţă nume uriaşe ale României, foşti jucători care sunt buni prieteni între ei, cum ar fi Piţurcă (Steaua '86) şi Vlădoiu (Generaţia de Aur) a fost câştigată de Steaua, cu 5-3. Pentru roş-albaştrii au marcat Rotariu, Piţurcă şi „intrusul" Ionuţ Luţu, autorul unui hatttrick, în timp ce pentru Generaţia de Aur au punctat Ganea, de două ori, şi Gică Mihali.

Lotul Stelei '86

Gherasim, Bumbescu, Iovan, Belodedici, Bărbulescu, Bălan, Majearu, Rotariu, Piţurcă, Radu II, Luţu, T. Stoica
Antrenor: Gabi Balint.
Lotul Generaţiei de Aur
Stelea, Prunea, Rică Răducanu, Prodan, Mihali, N. Răducan, Savadoşi, Ganea, Vlădoiu
Antrenor: Rică Răducanu.

29 de operaţii a suferit până acum Kassandra după ce a fost mutilată de bunica sa.

Ştefan Stan a cântat alături  de ea şi a donat 10.000 de euro

Câştigătorul emisiunii „Vocea României", Ştefan Stan, a fost impresionat de povestea Kassandrei. Surse apropiate cântăreţului au povestit că Ştefan a donat 10.000 de euro, însă el a preferat să nu dea detalii despre acest subiect.

Interpretul a şi mers săptămâna trecută la Timişoara pentru a o cunoaşte pe Kassandra şi a-i întâlni familia. Ştefan Stan nu putea refuza invitaţia de a participa la meciul caritabil de sâmbătă, aşa că a cântat la finalul evenimentului, având-o pe Kassi alături.

Cum poţi dona bani pentru Kassandra

Cont lei:
RO34BRDE360SV18398993600
Cont euro:
RO70BRDE360SV80487003600
Cont dolari:
RO29BRDE360SV96418133600
Titular: Daniela Liliana Rotariu

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite