Dilema lui Tadici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul trebuie să găsească o înlocuitoare pentru Steluţa Luca Antrenorul tricolorelor Gheorghe Tadici nu are motive de linişte, după retragerea căpitanului Steluţa

Selecţionerul trebuie să găsească o înlocuitoare pentru Steluţa Luca

Antrenorul tricolorelor Gheorghe Tadici nu are motive de linişte, după retragerea căpitanului Steluţa Luca.

Pe lângă pierderea unei jucătoare importante, tehnicianul trebuie să găsească, pe ultima sută de metri, şi o nouă lideră.

Portarul Luminiţa Dinu pare cea mai îndreptăţită să obţină acest statut, având de partea ei valoarea, experienţa şi influenţa în cadrul vestiarului, iar alte posibile soluţii ar putea fi Carmen Amariei Lungu, Narcisa Lecuşanu sau Aurelia Brădeanu. Şi totuşi, problema liderului de echipă nu este una singulară.

Criză de interi dreapta stângaci

După retragerea Steluţei Luca, se impune acoperirea postului care, în aparenţă, pare descoperit. Deşi România nu duce lipsă de interi dreapta valoroşi, în clipa de faţă există puţine jucătoare de profilul lui Luca, interi dreapta de mâna stângă.

O soluţie în acest sens ar putea fi Oana Şoit, numai că handbalista originară din Cluj nu pare să intre în vederile lui Tadici, care nu a inclus-o pe lista sa.

În acest context, postul Steluţei ar putea fi acoperit de Carmen Amariei Lungu, Aurelia Brădeanu şi Cristina Neagu.

Gaţu mai încearcă să o convingă

Preşedintele Federaţiei, Cristian Gaţu, a mărturisit că a discutat, telefonic, cu Luca, încercând să o convingă să revină asupra acestei decizii: "Respect decizia Steluţei, dar am considerat că este corect să discut cu ea şi să o întreb dacă nu este posibil să se răzgândească.

Ea a luat o hotărâre, ne-a trimis chiar şi o scrisoare în care se explică, aşa că nu am absolut nimic să-i reproşez. Oricum, intenţionez să mai discut cu ea pe această temă", a afirmat Gaţu.

Steluţa a luat o decizie, noi o respectăm şi nu văd de ce presa insistă pe acest subiect. Ar fi mai bine să ne concentrăm pe alte lucruri
Gheorghe Tadici, selecţioner

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite