Cu Diego Maradona la psihiatru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentinianul va fi internat într-un institut de psihiatrie, după ce va ieşi din clinica în care a fost tratat de o formă gravă a hepatitei Diego Armando Maradona, acum în vârstă de

Argentinianul va fi internat într-un institut de psihiatrie, după ce va ieşi din clinica în care a fost tratat de o formă gravă a hepatitei

Diego Armando Maradona, acum în vârstă de 46 de ani, are probleme serioase de sănătate. Potrivit medicului său personal, Alfredo Cahe, fosta glorie a fotbalului mondial ar urma să fie internată într-o clinică de psihiatrie, luni sau marţi. "Diego a devenit conştient de gravitatea stării sale de sănătate", a declarat Cahe.

"Şi-a dat seama că situaţia este una delicată", a spus medicul despre Maradona, care a fost internat din nou vinerea trecută, la două zile după ce a fost externat din spital. Fostul căpitan al naţionalei Argentinei fusese spitalizat iniţial timp de 13 zile, din cauza consumului excesiv de băuturi alcoolice, iar medicii au hotărât să-l externeze, dar să urmeze în continuare un tratament. Două zile mai târziu a fost internat din nou, fiind transportat de urgenţă la un spital din Buenos Aires, după ce a acuzat dureri acute la stomac. Maradona, fost fotbalist la Boca Juniors, FC Barcelona şi Napoli, s-a retras din fotbalul profesionist în 1997, iar de atunci a fost internat de mai multe ori din cauza problemelor de sănătate.

Anul trecut a slăbit 50 de kilograme

În 2000, a fost internat într-o clinică din Uruguay, în urma unei crize cardiace cauzate de consumul de droguri, apoi a plecat în Cuba, pentru o cură de dezintoxicare. În 2004, Maradona a suferit un accident cardio-vascular, iar în urmă cu un an a fost supus unei operaţii, slăbind aproape 50 de kilograme. Medicul personal Alfredo Cahe a spus că starea de sănătate a fostului component al naţionalei Argentinei este stabilă, dar este posibil ca săptămâna viitoare să fie internat într-o clinică psihiatrică, pentru a fi supus unei noi etape a tratamentului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite