Didi, all inclusive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul CFR-ului a marcat singurul gol şi a intrat şi în poartă Partida de la Târgu Jiu, dintre Pandurii şi CFR, ar fi trebuit să fie una ca oricare alta. Puţin a lipsit însă ca ea

Mijlocaşul CFR-ului a marcat singurul gol şi a intrat şi în poartă

Partida de la Târgu Jiu, dintre Pandurii şi CFR, ar fi trebuit să fie una ca oricare alta. Puţin a lipsit însă ca ea să se transforme într-o tragedie. La o banală fază, Cadu l-a lovit cu cotul pe Liviu Mihai în saritură după care primul a căzut violent peste spatele atacantului, care şi-a pierdut cunoştinţa.

Mihai a fost scos de pe gazon cu Salvarea.În minutul 86 al meciului, după ce a primit un cartonaş galben pentru tragere de timp, goalkeeperul clujean a aplaudat ironic decizia centralului, şi conform noului regulament UEFA, Augustus Constantin i-a acordat acestuia cel de-al doilea avertisment, şi implicit cartonaşul roşu. Cum Andone făcuse deja trei schimbări, în poartă a intrat chiar autorul singurului gol al partidei, brazilianul Didi.

Emoţii cu Liviu Mihai

Eliminarea lui Stăncioiu nu a fost singura fază tensionată a meciului. În minutul 20, în urma unui duel Cadu - Liviu Mihai, cel de-al doilea s-a prăbuşit pe gazon, starea sa părând una critică. Deşi a fost urcat în ambulanţă, atacantul gorjean a ajuns în cele din urmă pe banca de rezerve a echipei sale, după aproximativ un sfert de oră de îngrijiri medicale. Doctorii de pe ambulanţă au declarat că fotbalistul a primit o lovitură în zona plămânilor, oprindu-i-se astfel pentru câteva momente respiraţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite