Tot Dică!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decarul Stelei l-a mai salvat o dată pe Hagi, înscriind singurul gol al partidei de pe stadionul care i-a purtat numele până acum un an. Steaua a câştigat al treilea meci oficial consecutiv,

Decarul Stelei l-a mai salvat o dată pe Hagi, înscriind singurul gol al partidei de pe stadionul care i-a purtat numele până acum un an.

Steaua a câştigat al treilea meci oficial consecutiv, la limită, impunându-se cu 1-0 la malul mării. În faţa a 10.000 de spectatori, roş-albaştrii au început ofensiv partida, dar nu au pus deloc în pericol poarta lui Vlas în primul sfert de oră.

Cristian Predan cristian.predan@adevarul.ro Singura ocazie serioasă a roş-albaştrilor din prima repriză a avut loc în minutul 16, atunci când Dică a trimis cu capul din 7 metri, dar portarul Vlas a fost pe minge şi a reuşit să respingă. La sterilitatea jocului a contribuit şi Farul care şi-a propus mai întâi să se apere şi apoi să atace dacă este posibil. Prin urmare, gazdele nu s-au remarcat decât prin câteva faze frumoase la centrul terenului, unde brazilianul Gerlem a evoluat destul de bine.

Repriza a doua a găsit o echipă constănţeană mai periculoasă care a mizat pe contraatacuri tăioase. Văzând că jocul nu merge, Hagi a făcut o schimbare surprinzătoare: l-a introdus pe Croitoru în locul lui Rada şi l-a retras pe Rădoi în postura de fundaş central.

Deşi nu a arătat nimic până atunci, Steaua a reuşit să deschidă scorul în minutul 62, când Dică a reluat cu tibia din 4 metri, la o lovitură de colţ, deviată de Lovin. După numai şase minute, Hagi a început să conserve rezultatul, întroducându-l în teren pe Ovidiu Petre în locul atacantului Zaharia. Chiar şi aşa, Farul a avut cea mai mare ocazie de a marca în minutul 76, când Ciobanu a scăpat singur cu Zapata, dar a şutat din poziţie favorabilă pe lângă poartă.

Am întâlnit un adversar puternic, iar noi am acuzat o stare de oboseală după partida de la Lubin. Mă bucur de rezultat, deşi îmi pare rău pentru Farul"
Gheorghe Hagi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite