Dică este în vizorul lui Bordeaux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"France Football" susţine că gruparea franceză este interesată de achiziţionarea stelistului

de Bordeaux după cum a scris ieri prestigioasa publicaţie sportivă "France Football". După meciul direct din grupa E a Ligii Campionilor, şi preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a declarat că ar începe oricând negocierile pentru transferul lui Dică. Fotbalistul, în vârstă de 26 de ani, este golgheterul Stelei cu 13 reuşite în Liga I şi cu patru în Liga Campionilor. Mihai Stoica, managerul campioanei, a recunoscut că jucătorul a fost ofertat în vară de Sochaux, dar Gigi Becali s-a opus transferului. "N-a vrut să-i dea drumul şi a fost o decizie bună. Dacă ar fi plecat, n-am fi avut aceeaşi forţă în Liga Campionilor şi nu ne-am fi calificat în primăvara europeană", a spus Meme. De asemenea, "Dicanio" este ofertat de alte grupări europene, precum Celtic Glasgow şi Glasgow Rangers.
Situaţia lui Carlos este ambiguă
Cotidianul "O Jogo" scria în numărul de ieri că situaţia portarului Carlos Alberto Fernandes continua să fie incertă, după ce a fost pus pe lista de transferuri de oficialii din Ghencea. "Situaţia lui Carlos continuă să fie bizară după declaraţiile preşedintelui clubului, George Becali, care l-a pus pe lista de transferuri, adăugând chiar că va oferi 100.000 de euro grupării care îl va cumpăra pe fostul goalkeeper al Boavistei, declaraţii considerate
nefericite
de către portarul portughez. După această luare de poziţie a lui Becali, Carlos a trecut de la titular indiscutabil la rezervă eternă", scrie "O Jogo". Cotidianul subliniază că portarul Carlos se află în Portugalia, unde va petrece Sărbătorile, şi a afirmat că va profita de perioada de pauză pentru "a se gândi la viitor". Fostul portar al echipei Boavista a confirmat că n-a primit vreo propunere de a reveni în Portugalia, însă există câteva echipe din străinătate interesate de serviciile sale. "Carlos nu se va mai întoarce în Ghencea", a spus Mihai Stoica, în timp ce logodnica portughezului a susţinut la plecarea lui Carlos din România că "se va întoarce în ianuarie pentru a se prezenta la antrenamentele bucureştenilor".
Va veni un portar brazilian: Andrey Nazario
Andrey Nazario Afonso, goalkeeperul formaţiei Figuirense din Brazilia, va părăsi gruparea sa, el fiind foarte aproape de un transfer la formaţia din ţara Cafelei, susţine presa din această ţară. Jose Carlos Lages, bossul clubului, a afirmat că Andrey va pleca la o echipă din Europa, iar presa susţine că gruparea Atletico Paranaense, de unde portarul era împrumutat, negociază cu Steaua Bucureşti. Potrivit sursei citate, clubul Figuirense a confirmat despărţirea de Andrey, al cărui împrumut expiră la sfârşitul acestei luni. Andrey are 23 de ani, 1,95 metri şi 90 de kilograme. Se pare că steliştii vor plăti 500.000 de euro.
Martin Tudor ar vrea să fie titular
Brazilianul a fost împrumutat la Figuirense în ianuarie de gruparea Atletico Paranaense, cu care mai are contract până în 2008 şi cu care a tratat gruparea din Ghencea. "Un portar străin va ajunge la Steaua curând", a confirmat informaţia, marţi seara, managerul roş-albaştrilor. Echipa patronată de Gigi Becali se mai află în negocieri cu Martin Tudor, goalkeeperul echipei CFR Cluj, de care mai este interesat şi FC Argeş. Dacă antrenorul Dorinel Munteanu îi garantează postul de titular, nu de aceeaşi condiţie se va bucura şi în Ghencea, unde va avea de luptat cu brazilianul Nazario.
Opriţa se operează şi va lipsi cinci luni!
Accidentat în meciul de la Craiova, stelistul Daniel Opriţa a efectuat, ieri, o rezonanţă magnetică la Spitalul Militar Central, în urma căreia a fost descoperită o leziune a ligamentului. Astfel, jucătorul va pleca la Bologna, împreună cu doctorul Radu Paligora şi, după o evaluare la clinica Isokinetic, va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Opriţa urmează să lipsească de pe gazon în următoarele cinci luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite