Dică: "Un gol în Ligă face cât cinci în România"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelistul, ales printre cei mai buni 10 jucători din Champions League, spune că ar fi dorit să plece în iarnă Cel mai valoros jucător din lotul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, crede

Stelistul, ales printre cei mai buni 10 jucători din Champions League, spune că ar fi dorit să plece în iarnă

Cel mai valoros jucător din lotul roş-albaştrilor, Nicolae Dică, crede că Steaua este favorită la locul doi în Liga I şi speră să joace alături de Dinamo în cea mai puternică întrecere intercluburi din Europa.

Refăcut după accidentarea la genunchi suferită în iarnă, golgheterul Stelei Nicolae Dică a declarat în cadrul unei emisiuni difuzate pe postul Telesport că îşi doreşte să mai joace pentru roş-albaştri în această ediţie de campionat.

"Sper ca la Urziceni să fiu măcar rezervă", a precizat fotbalistul care şi-a reluat antrenamentele alături de colegii săi. Chiar dacă a fost ales între primii zece cei mai buni fotbalişti din această ediţie a Ligii Campionilor pe www.uefa.com, Dică rămâne modest: "Nu ştiu dacă merit acest premiu. Nu am intrat să mă votez, dar mi-am pus prietenii s-o facă", a glumit stelistul care a completat: "Voi păstra mereu în amintire meciurile jucate în Ligă. Un gol înscris acolo valorează cât cinci marcate în România".

Accidentarea din ianuarie a spulberat visul lui Dică de a se transfera la o echipă puternică din Europa.

"Îmi pare rău că nu am fost lăsat să plec în iarnă. Ca orice jucător doream să merg la o echipă mare din Europa, iar până la accidentare era posibil. Dacă aveam şi viteză, acum sigur nu mai eram în Liga I. Cred că rămân şi în sezonul următor în Ghencea. Oricum, mai am contract cu Steaua până în 2011", a precizat "Dicanio".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite