Dică, în direct pe chat-ul UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul român Nicolae Dică a fost invitat de site-ul forului care conduce fotbalul european pentru a discuta cu microbiştii de pe continent despre Steaua, într-o acţiune care reprezintă o

Atacantul român Nicolae Dică a fost invitat de site-ul forului care conduce fotbalul european pentru a discuta cu microbiştii de pe continent despre Steaua, într-o acţiune care reprezintă o premieră pentru un fotbalist din ţara noastră.
Întrebat despre viitorul Stelei, golgheterul din Ghencea a spus că roş-albaştrii pot câştiga Liga Campionilor până în anul 2020. "Nu cred că putem câştiga Liga Campionilor în viitorul imediat, dar cu siguranţă în următorii 10-15 ani, echipa devine din ce în ce mai puternică şi poate că ne-am putea propune ca obiectiv câştigarea trofeului pe măsură ce echipa se dezvoltă. Cred că avem un viitor frumos şi că vom face o figură frumoasă în Europa", a spus atacantul roş-albaştrilor care este convins că Steaua poate împiedica pe Real Madrid în Ghencea.
Dică a precizat că se simte bine pe postul de vârf retras, pentru că în felul acesta îşi poate ajuta mai mult colegul din atac, venind din spate. De asemenea, Dică îi este recunoscător lui Walter Zenga, antrenorul care l-a ajutat cel mai mult în carieră. Dică a descris pe chat cum arată o zi obişnuită din viaţa sa în care familia ocupă primul loc. "Mă trezesc la 10.00, îmi petrec timpul cu băieţelul meu, care are 14 luni, iau masa, dorm o oră, apoi merg la antrenament. Seara mă duc acasă, iau masa şi mă relaxez. După meciuri, chiar dacă alţii merg să sărbătorească, eu îmi petrec timpul cu familia", a precizat fotbalistul al cărui cel mai bun prieten de la Steaua este căpitanul Mirel Rădoi, naşul fiului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite