Dică se află sub presiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

pentru acest rezultat", a recunoscut, la finalul meciului, Dică. El traversează o perioadă foarte grea, deoarece tatăl său se află pe patul de spital, suferind de o maladie gravă.Ovidiu Petre

pentru acest rezultat", a recunoscut, la finalul meciului, Dică. El traversează o perioadă foarte grea, deoarece tatăl său se află pe patul de spital, suferind de o maladie gravă.
Ovidiu Petre l-a lăudat pe "Di Canio"
Jucătorul este foarte afectat, motiv pentru care nu prea se bucură după goluri, gândul fiind la părintele său. În plus, problemele s-au acutizat pe plan sportiv, Gigi Becali desfiinţându-l după egalul cu Ceahlăul, scor 0-0. Chiar dacă antrenorul Cosmin Olăroiu l-a apărat în faţa patronului, Dică n-a depăşit perioada mai puţin fastă. Oli l-a odihnit câteva meciuri, dar jucătorul n-are totuşi prospeţimea de altădată. Ovidiu Petre, mijlocaşul campioanei, a remarcat clasa lui Dică, poreclit de coechipieri "Di Canio", şi faptul că a marcat un gol deosebit. "E bine că am mers mai departe în primăvară. Am luat gol pe greşeala noastră. Ne-a lipsit concentrarea în debutul meciului şi asta era să ne coste. Dacă nu venea sclipirea de geniu a lui Dică, puteam rata şansa de a merge în primăvara europeană", a spus Ovidiu Petre.
Rădoi visează la finala Cupei UEFA
Căpitanul roş-albaştrilor a ieşit vizibil satisfăcut de la vestiar, cu poftă de vorbă."Mă bucur de două ori în această seară, în primul rând pentru că am debutat şi eu în această competiţie şi în al doilea rând că am reuşit să mergem mai departe. Mă bucur pentru aceşti suporteri minunaţi care au fost alături de noi mai mult de 90 de minute. Sunt fericit că în această seară am ştiut să suferim, pentru că a fost un meci foarte greu. În continuare, va fi din ce în ce mai dificil pentru că în acest an sunt echipe mult mai bune în Cupa UEFA, însă dorim să depăşim performanţa de anul trecut şi chiar să câştigăm finala", a afirmat Rădoi, care a jucat, marţi, primul său meci de Liga Campionilor din viaţa sa de fotbalist profesionist.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite