"Diavolul" decapitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa zece ani, Manchester United a parasit Liga Campionilor inca din faza grupelor

Ultima etapa din faza grupelor Ligii Campionilor a adus eliminarea din competitie a "diavolilor" de la Manchester United, echipa care are zece participari consecutive in L.C. si cele mai multe victorii in cea mai importanta competitie intercluburi. Echipa lui Sir Alex Ferguson a cedat cu 1-2 pe terenul lui Benfica Lisabona.
Chiar daca a luat conducerea repede, prin golul lui Paul Scholes (6), englezii au fost trimisi la podea de reusitele lui Geovanni (16) si Beto (34). Este o razbunare pe care clubul lusitan a asteptat-o aproape patru decenii. In 1968, Manchester United invingea cu 4-1 pe Benfica in finala Cupei Campionilor Europeni. Mai mult, eliminarea din Liga Campionilor ar putea duce la demisia tehnicianului Alex Ferguson, omul care conduce destinele lui United de 19 ani. Din cauza eliminarii premature din competitie, Manchester United va pierde aproximativ 15 milioane de lire sterline, situatia actuala reprezentand cea mai accentuata criza a "diavolilor" din ultimii 15 ani.
Mutu, cel mai slab
Internationalul roman a facut parte din primul "11" trimis in teren de antrenorul lui Juventus Torino, Fabio Capello, in partida castigata de italieni cu 3-1 pe terenul lui Rapid Viena. Atacantul roman, schimbat in minutul 61, a fost considerat cel mai slab jucator al lui Juventus de catre agentia Datasport, care i-a acordat nota 5. Prin victoria de la Viena, torinezii au reusit sa castige grupa A, profitand de rezultatul de egalitate dintre FC Brugge si Bayern MUnchen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite