"Diavolii" sau "extratereştrii"?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de blestemul semifinalelor. Cea mai mare pierdere pentru catalani o reprezintă absenţa vedetei argentiniene Lionel Messi, cel care este accidentat şi va pleca în ţara natală pentru un tratament

de blestemul semifinalelor. Cea mai mare pierdere pentru catalani o reprezintă absenţa vedetei argentiniene Lionel Messi, cel care este accidentat şi va pleca în ţara natală pentru un tratament de opt zile. Astfel, tânărul internaţional argentinian va pierde ambele manşe ale semifinalei. "Cred că Messi a încercat să revină pe teren, deşi nu a fost complet refăcut. Are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca şi probabil că este bine pentru el să stea departe de fotbal pentru o vreme, pentru a se putea reface în totalitate", a precizat tehnicianul olandez Frank Rijkaard. De asemenea, şi vedeta braziliană Ronaldinho a lipsit în ultimul meci din Primera Division, cu Villarreal, el fiind odihnit în vederea înfruntării din această seară. De partea cealaltă, milanezii visează frumos după victoria din derbiul oraşului, cu Inter, şi cred că jocul echipei devine din ce în ce mai bun. "Victoria cu Inter a fost foarte importantă, pentru că ne ajută să ne concentrăm asupra partidei cu Barcelona. Jocul nostru este destul de bun, în special în defensivă, şi trebuie să continuăm pe această linie, pentru că suntem în faţa unui moment decisiv al sezonului", este de părere georgianul din apărarea "diavolilor", Kaha Kaladze. Mâine, în cealaltă semifinală, Arsenal încearcă să salveze un sezon aproape compromis, primind vizita marii surprize a acestei ediţii, debutanta Villarreal.

Prietenie între Rijkaard şi Ancelotti
Dubla manşă din semifinalele Ligii aduce faţă în faţă doi vechi coechipieri şi prieteni. Antrenorii celor două formaţii, Carlo Ancelotti şi Frank Rijkaard, au jucat împreună la AC Milan, câştigând de două ori Cupa Campionilor, în 1989 şi 1990. "Este întotdeauna o mare plăcere să mă întoc la Milano, dar acum lucrez pentru Barcelona, ceea ce este cu totul altceva", a precizat Rijkaard.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite