Diaconu îşi vrea centura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de două săptămâni de la succesul lui Lucian Bute, un alt pugilist român va disputa un meci crucial pentru cariera sa.

Adrian Diaconu, fost campion mondial la categoria semigrea, versiunea WBC, se bate cu Jean Pascal, cel care pe 19 iunie i-a "furat" centura cu diamante.Diaconu s-a întors zilele trecute din SUA, unde a stat opt săptămâni să se pregătească.

La revenirea la Montreal, Adrian a susţinut antrenamentul cu public, iar mâine va avea proba cântarului. El se află în grafic din punct de vedere al greutăţii, mai având de dat jos 3 kilograme, pentru a ajunge la cele 87,3 kilograme cerute de regulament.

"Mă simt bine, şi faţă de meciul din iunie sunt alt om. Am pierdut atunci pentru că am fost prea încordat, acum sunt liniştit şi ştiu exact ce am de făcut. Voi fi mai rapid şi mai cerebral. Pascal are ceva ce îmi aparţine. Centura WBC!", a declarat ieri Diaconu, după antrenamentul cu public. La acesta a asistat şi Lucian Bute, care a mai rămas special în Canada pentru a-şi susţine prietenul.

Meciul Adrian Diaconu - Jean Pascal va fi transmis sâmbătă dimineaţa de Radio România Actualităţi, în jurul orei 5.30

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite