Derby

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii lui Asesoft îi iau în derâdere pe cei de la Mobitelco Cluj A 15-a etapă a Ligii Naţionale de baschet programează azi, de la ora 17.00, un meci electrizant la Cluj, între U

Conducătorii lui Asesoft îi iau în derâdere pe cei de la Mobitelco Cluj

A 15-a etapă a Ligii Naţionale de baschet programează azi, de la ora 17.00, un meci electrizant la Cluj, între U Mobitelco şi campioana CSU Asesoft Ploieşti. În clasament, ploieştenii se află pe primul loc, cu 27 de puncte, în timp ce gazdele jocului din această după-amiază ocupă poziţia a patra, cu 23 de puncte.

În tur s-a impus campioana, scor 75-64, dar astăzi datele problemei pot fi altele, Clujul fiind antrenat de americanul Tab Baldwin. "Ştim ce buni sunt, au jucat în Cupa ULEB, unde e un baschet puternic, dar să nu uităm că vin la noi acasă. Sunt favoriţi, dar mai ştiu şi că va fi un meci dur", a spus antrenorul gazdelor. În schimb, ploieştenii au luat în derâdere aceste declaraţii războinice.

"Pentru clujeni este un meci capital, în contextul în care ei îşi mai doresc să intre în elita baschetului românesc. Asta, pentru că de multă vreme, ei joacă baschet doar cu gura, cu pretenţiile, ameninţările şi tradiţia", a afirmat Sebastian Ghiţă, patronul lui Asesoft.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite