Derby-urile sunt decisive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a merge la Euro 2008, România nu are voie să facă paşi greşiţi Tricolorii sunt aproape de calificare la un turneu final, cu nu mai puţin de opt ani după ultima participare la o

Pentru a merge la Euro 2008, România nu are voie să facă paşi greşiţi

Tricolorii sunt aproape de calificare la un turneu final, cu nu mai puţin de opt ani după ultima participare la o astfel de competiţie. Lideri ai grupei preliminare G, elevii lui Piţurcă depind de propriile rezultate pentru a ajunge în Elveţia şi Austria şi pot fi calificaţi înainte de ultima etapă.

Cu 20 de puncte şi neînvinsă după opt etape, naţionala României are mai multe variante în încercarea de a se califica la Europenele de anul viitor. Cel mai probabil, avansul tricolorilor se va diminua după etapa de miercuri, când Bulgaria şi Olanda întâlnesc pe Luxemburg şi, respectiv, Albania.

Mutu şi compania vor juca din nou pe 13 octombrie, când vor juca cu Olanda, pe teren propriu, un rezultat de egalitate fiind de ajuns pentru a rămâne pe un loc ce aduce calificarea. Toate cele trei candidate la calificare vor evolua în etapa de pe 17 octombrie şi, dacă nu intervine o surpriză, niciuna nu va pierde.

Astfel, tricolorii s-ar putea mulţumi şi cu o remiză pe 17 noiembrie în Bulgaria. În funcţie de rezultatele bulgarilor, care păstrează şanse mici la calificare, România ar putea fi calificată şi înaintea ultimului meci din această grupă, cu Albania.

Dacă tricolorii ar fi câştigat meciul cu Bulgaria de acasă, acel 2-2 de la Constanţa, astăzi România ar fi avut un avans de nouă puncte asupra vecinilor de la sud de la Dunăre!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite