Derby-uri de elită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe durata unui an au loc în Marea Britanie şi Irlanda peste 1.800 de curse de cai. La Bet Café Arena se poate miza de acum pe fiecare dintre ele. Marea Britanie şi Irlanda au cea mai mare tradiţie în cursele de cai, iar sportul regilor, aşa cum este supranumit, beneficiază de o imensă susţinere, fiind apreciat de oameni din toate categoriile sociale, de la Regina Marii Britanii, până la supuşii ei de rând.

Toţi pariază pe cursele de cai, iar acest lucru se întâmplă încă din anul 1702, atunci când au apărut pentru primele derby-uri unde se puteau miza sume de bani în mod oficial.

Cursele se desfăşoară pe 60 de circuite din Marea Britanie şi 26 din Irlanda, iar pariorii pot găsi în orice zi a anului o modalitate de a ţinti un posibil câştig.

În luna septembrie, Bet Café Arena a extins oferta de pariuri pentru cursele de cai în 70 de agenţii din ţară, iar numărul acestora va creşte în continuare. Au fost introduse şi tipuri noi de pariuri, cum ar fi Forecast, pariul unde trebuie indicaţi primii doi cai ce termină cursa, precum şi ordinea lor sau Trycast, unde trebuie indicaţi primii trei cai din cursă, şi ordinea clasării. Cursele de cai oferă posibilitatea de a fi mereu în priză, oferta de pariuri live fiind una extrem de  solidă, la orice oră.

Promoţii în derulare şi premii atractive

Bet Café Arena oferă pariorilor, începând cu ora 16.00, posibilitatea de a urmări curse live din 15 în 15 minute şi de a-şi plasa pariurile în timp real în orice moment. Există un avantaj chiar şi în condiţiile în care biletele sunt necâştigătoare. Acestea intră în competiţia pentru patru plasme şi un sejur pentru două persoane la Manchester, pentru meciul de Liga Campionilor United - Oţelul Galaţi, care are loc la 1 noiembrie 2011.

Şanse suplimentare există şi pentru cei care ratează aceste premii: se va organiza o altă tombolă care are ca premii patru plasme şi 1.800 de umbrele.

70 de agenţii Bet Cafe Arena din toată ţara îţi oferă posibilitatea de a paria pe cursele de cai.

Combinaţii cu fotbal

La Bet Café Arena se poate miza şi pe pariurile combinate între cursele de cai şi fotbal. De exemplu: Rooney marchează pentru Manchester United, iar calul Master Rooney câştigă cursa.

Oferta de weekend, 1X2 Bet Café Arena: „Bătrâna Doamnă" sau bătrâna Milan?

Ambiţiile renăscute ale lui Juventus Torino sunt testate de experimentata echipă a „diavolilor" milanezi. Probabil că fanii „Bătrânei Doamne" nici nu-şi mai aduc aminte de cât timp bianconerii n-au mai jucat un derby pe teren propriu din postura de lider al Seriei A. Deşi până acum s-au scurs doar patru etape, Juventus vrea să arate duminică seară (21.45, DigiSport 1) că nu degeaba visează la un nou „scudetto", primul după 2003. Pentru revigorata Juve, examenul Milan va fi unul dur,„diavolii" dând semne de trezire după un început de stagiune ezitant. Mai mult, „bătrânii" Seedorf (35 de ani), Nesta (35) şi Van Bommel (34) se bucură din nou de sprijinul lui Ibrahimovici, revenit după o accidentare.

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite