Derby-uri de orgoliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele meciurilor Universitatea Craiova-Rapid şi Steaua-Unirea, programate mâine, ar putea produce surprize mari în taberele echipelor bucureştene. Finanţatorul giuleştenilor, George

Rezultatele meciurilor Universitatea Craiova-Rapid şi Steaua-Unirea, programate mâine, ar putea produce surprize mari în taberele echipelor bucureştene.

Finanţatorul giuleştenilor, George Copos, a spus ieri că, indiferent de rezultatul meciului de la Craiova, nu-l va demite pe Rednic, dar l-a "înţepat" pe antrenor pentru prestaţia slabă a echipei. Nici în Ghencea, Lăcătuş nu are linişte, mai ales că Gigi Becali vrea de la vară să aducă la Steaua cuplul MM-Dan Petrescu.

Lupta pentru locul doi al Ligii I, similar cu un bilet pentru Champions League, este mai strânsă ca niciodată. Momentan, Rapid şi Steaua merg umăr lângă umăr, dar simt şi presiunea timişorenilor, a ialomiţenilor şi a "câinilor roşii". În Giuleşti, atmosfera pare acum liniştită, după ce Buga şi Burdujan au fost rechemaţi la prima echipă. Un eventual eşec însă, în Bănie, ar putea declanşa iar scandalul.

Celebra frază "Ce bine-mi pare că ai luat ţeapă!", adresată de Rednic lui Copos pe vremea în care antrenorul lucra la Craiova (2005), s-ar putea întoarce acum împotriva "Puriului", dacă vişiniii nu înving. "Mircea Rednic a greşit, a gestionat aiurea situaţia, dar nu este în pericol, indiferent de rezultatul de la Craiova", a spus, ieri, Copos. Declaraţia sa nu este însă o garanţie, de multe ori finanţatorul schimbându-şi brusc gândurile şi ideile.


Gigi visează la cuplul MM-Dan Petrescu


Steaua va juca al doilea meci consecutiv din campionat acasă, cu casa închisă. Întâlnirea cu Unirea, prima în care fostul preşedinte al roş-albaştrilor, MM Stoica, vine din postura de adversar, se anunţă una incendiară. Dan Petrescu nu şi-a ascuns niciodată visul de a antrena echipa din Ghencea şi de aceea vrea să câştige acum cu Unirea.

Trei puncte pierdute mâine-seară ar atârna greu în spatele lui Lăcătuş, mai ales că în ultima vreme Gigi Becali a tot fost auzit că-şi doreşte să-l readucă lângă el pe Stoica (considerat de mulţi cel mai bun manager din România) şi nu oricum, ci împreună cu "Bursucul". Latifundiarul ia în calcul un astfel de plan din vară, dacă Steaua va rata participarea în Liga Campionilor. Singura problemă ar fi împăcarea lui cu Meme, dar şi acest aspect se poate regla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite