Derbi pentru locul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai tare meci al etapei a 11-a din Divizia A se va disputa maine la Constanta, acolo unde Farul Constanta intalneste pe Rapid. Avand in vedere ca Dinamo si Steaua s-au distantat in fruntea

Cel mai tare meci al etapei a 11-a din Divizia A se va disputa maine la Constanta, acolo unde Farul Constanta intalneste pe Rapid. Avand in vedere ca Dinamo si Steaua s-au distantat in fruntea Diviziei A, partida de la malul marii este un veritabil derbi pentru ocuparea locului trei, cel putin pana in retur. Farul are mari probleme de efectiv, nu mai putin de cinci jucatori constanteni fiind indisponibili pentru partida de la Constanta. Astfel, antrenorul Petre Grigoras nu va putea conta pe Baicu, Liviu Mihai, Usurelu, Mihai Gurita si Cosmin Pascovici. "Avem mari probleme de lot si nu este atat de usor sa-i inlocuiesti pe acesti jucatori. Am discutat cu ei si cu medicul si sper ca pana la meciul de duminica sa reusim recuperarea a doi jucatori dintre cei cinci care au probleme medicale", a declarat Grigoras. De partea cealalta, Rapidul ataca partida in efectiv complet, putand beneficia si de aportul lui Vali Negru, revenit dupa o mai lunga accidentare.
Meciul codaselor, la Targu Jiu
Pandurii si FC Vaslui se intalnesc astazi in meciul celor mai slabe echipe din Divizia A. Gazdele, clasate pe locul 15, au cu patru puncte mai mult decat vasluienii, detinatorii lanternei rosii, iar o victorie astazi a elevilor lui Viorel Hizo ar adanci decisiv echipa moldoveana in subsolul clasamentului. De asemenea, in cazul unei nou esec, dupa cel de miercuri din Cupa Romaniei, tehnicianul vasluienilor, Mircea Rednic, a anuntat masuri drastice in echipa. "Se pare ca unii jucatori nu au inteles mesajul meu. Am avut rabdare, dar s-a terminat. Cine nu vrea sa joace pentru Vaslui va sta pe banca", de spus "Puriul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite