Deocamdată e bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria de aseară, România continuă să rămână lider, dar în toamnă o aşteaptă meciuri decisive cu Olanda şi Bulgaria Aşa cum a anunţat imediat după meciul de la Celje,

După victoria de aseară, România continuă să rămână lider, dar în toamnă o aşteaptă meciuri decisive cu Olanda şi Bulgaria

Aşa cum a anunţat imediat după meciul de la Celje, Victor Piţurcă a făcut trei modificări faţă de echipa folosită sâmbătă în Slovenia.

În afara lui Niculae, suspendat pentru cartonaşul roşu primit acum cinci zile, ieri nu au jucat Laurenţiu Roşu, Dorel Stoica şi Bănel Nicoliţă. Locul acestora a fost luat de Ianis Zicu şi Florentin Petre, care nici nu a fost în lot la Celje. Totodată, având în vedere că pe postul de mijlocaş defensiv a fost urcat Chivu, locul său în apărare a fost luat de Dorin Goian.

Partida a început furtunos, după nici măcar un minut de joc Mutu având o ocazie imensă de gol: Tamaş l-a lansat excelent pe atacantul Fiorentinei, dar şutul acestuia a fost respins providenţial de portarul Handanovic.

Mutu s-a jucat cu ocaziile

Aproape imediat, Mutu are din nou şansa golului, dar "Briliantul" a şutat doar din doi metri pe lângă mingea centrată foarte bine de Petre. Până în minutul 30, spiritele s-au mai calmat, chiar dacă ai noştri au dominat fără probleme. Jocul nu s-a legat foarte bine, chiar dacă Mutu şi Zicu s-au chinuit mult, astfel că abia după o jumătate de oră de înfruntare, la o fază aglomerată în careul advers, Goian a trimis cu capul în transversală. Faza stelistului a anunţat golul lui Mutu, care a înscris cu o lovitură de cap în poarta lui Handanovic, care a şi ezitat.

Contra a înscris iar cu slovenii

În următorul minut, Marica a expediat o bombă dezamorsată in extremis de goalkeeperul oaspeţilor, aşa că pauza i-a trimis la vestiare pe tricolori cu un avantaj minim. În partea a doua, ex-iugoslavii au arătat că nu trebuie subestimaţi şi Komac, scăpat de marcaj, a trimis alături.

România a părut că intră în jocul adversarilor, care au devenit din ce în ce mai periculoşi. Din fericire însă, în minutul 71 a venit izbăvirea: Mutu l-a căutat pe Contra cu o centrare, iar acesta a înscris cu un voleu senzaţional de la 20 de metri, chiar în faţa timişorenilor săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite