Del Nido: "Steaua este o echipă de Liga Campionilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul formaţiei andaluze are cuvinte de laudă la adresa clubului din Ghencea Delegaţia celei mai bune echipe din lume în 2006, FC Sevilla, a aterizat ieri la Bucureşti, fiind

Patronul formaţiei andaluze are cuvinte de laudă la adresa clubului din Ghencea

Delegaţia celei mai bune echipe din lume în 2006, FC Sevilla, a aterizat ieri la Bucureşti, fiind însoţită de aproximativ 50 de fani. În timp ce jucătorii lui Juande Ramos au evitat contactul cu presa, preşedintele Del Nido a declarat că jucătorii săi vor întâlni o formaţie "magnifică, cu un atac teribil".

Cu o întârziere de aproximativ 28 de minute, jucătorii Sevillei au ajuns ieri la Bucureşti, unde urmează să întâlnească în această seară Steaua, în prima manşă a 16-imilor Cupei UEFA. Jose Maria del Nido, excentricul preşedinte al clubului andaluz, a ţinut să laude adversara de astăzi. "Va fi un meci foarte dificil, pe care îl vom juca împotriva unei echipe venite din Liga Campionilor. Este o echipă magnifică, cu un atac teribil, dar Sevilla este foarte bună şi va fi un spectacol frumos. Partida poate fi numită o finală anticipată. Îl cunosc pe Gigi Becali doar din presă, ştiu că este frate de sânge cu Ramon Calderon. În momentul de faţă, Sevilla vrea să obţină o clasare pe locurile 1-4 în Primera Division, pentru ca în sezonul viitor să joace în Liga Campionilor, dar nu neglijăm nici Cupa UEFA, nici Cupa Spaniei".

Dani Alves: "Sper să-i fie bine lui Andrey aici"

Vedeta braziliană a echipei, Daniel Alves, a fost singurul jucător care a discutat cu presa din România, acesta ţinând să-i ureze succes fostului său coleg de la naţionala de tineret a Braziliei, Andrey, aflat sub contract cu Steaua. "Soarta a făcut ca Steaua să nu joace finala cu noi în sezonul trecut, dar va fi o partidă frumoasă. Nu am discutat cu Andrey, dar o voi face. Sper să-i fie bine aici, în afară de această confruntare. Pentru noi, toate competiţiile sunt importante. Steaua are un atac rapid, bun şi trebuie să fim atenţi să nu ne surprindă. Este o echipă împotriva căreia este greu să joci", a declarat fundaşul Sevillei.

Olăroiu: "Trebuie să atacăm"

Tehnicianul Stelei, Cosmin Olăroiu, nu se mulţumeşte cu un scor alb în partida din această seară, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu un an în prima manşă jucată împotriva lui Betis. "Avem nevoie de un rezultat care să ne menţină în cărţile calificării. Nu ştiu cât de important este să nu primim gol, pe noi ar trebui să ne intereseze mai mult să înscriem goluri", a precizat tehnicianul. Cele două echipe care se vor întâlni în această seară în 16-imile Cupei UEFA au ca prim obiectiv în acest sezon calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Pentru noi, obiectivul numărul unu este să jucăm din nou în Ligă. Şi pentru Sevilla este la fel. Preşedintele lor a făcut un calcul simplu: Câştigi Cupa UEFA - iei 400.000 de euro, intri în Liga Campionilor - iei 10 milioane", a declarat Oli.

Absenţa lui Dică, cea mai grea lovitură

Antrenorul nu se bucură că Sevilla are mulţi jucători indisponibili, deoarece consideră că absenţa lui Dică este mult mai importantă. "Faptul că nu-l putem folosi pe Dică contează mai mult pentru noi decât toţi jucătorii indisponibili din lotul Sevillei. Dacă mai aveam un jucător de talia lui Dică, probabil că am fi jucat primul meci oficial săptămâna viitoare", a spus Oli, făcând aluzie la reluarea partidelor din Liga Campionilor. Steliştii sunt convinşi că fanii vor ocupa toate locurile stadionului din Ghencea în această seară. "Sunt sigur că va fi la fel cum a fost anul trecut la toate partidele jucate de Steaua în UEFA şi Liga Campionilor. Am avut aproape 20.000 de spectatori şi la meciurile cu Forex şi Apulum Alba Iulia. Aşa că sunt convins că stadionul va fi plin şi în această seară, pentru că Steaua e o echipă iubită", a precizat Olăroiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite