Decoraţii pentru handbaliştii de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a decorat, ieri, echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv al Armatei, Steaua, precum şi pe antrenori şi pe medicii echipei cu Ordinul "Meritul Sportiv". Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a decorat, ieri, echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv al Armatei, Steaua, precum şi pe antrenori şi pe medicii echipei cu Ordinul "Meritul Sportiv". Băsescu i-a felicitat, cu acest prilej, pe handbaliştii de la Steaua pentru victoria obţinută în Challenge Cup 2006.
"Aţi demonstrat în meciul de la Bucureşti că cinci goluri deşi în handbal înseamnă enorm pentru nişte bărbaţi care vor să câştige nu înseamnă o piedică de netrecut", a afirmat preşedintele Băsescu, care şi-a exprimat regretul că nu a fost prezent la meci, întrucât se afla la Bruxelles. şeful statului le-a spus apoi handbaliştilor că, în aceste condiţii, "ne putem gândi" la organizarea Campionatului Mondial de Handbal, în 2009. "Pornim de la premisa că nu-l organizăm pentru alţii, ci pentru noi", a spus, râzând, Băsescu.
El a spus că felicită şi armata pentru că a avut grijă să revitalizeze sporturile de echipă. De la ceremonia de la Palatul Cotroceni a lipsit însă ministrul apărării, Teodor Atanasiu. După discursurile oficiale, Băsescu s-a fotografiat împreună cu handbaliştii de la Steaua şi a ciocnit un pahar de şampanie cu aceştia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite