Decesul tatălui îl ţine pe Moldovan departe de Poli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Poli Timişoara, Viorel Moldovan, nu s-a mai întors la clubul de pe Bega după vacanţa de Sărbători. Deşi directorul executiv al "violeţilor", Ion Crăciunescu, a declarat că

Atacantul lui Poli Timişoara, Viorel Moldovan, nu s-a mai întors la clubul de pe Bega după vacanţa de Sărbători. Deşi directorul executiv al "violeţilor", Ion Crăciunescu, a declarat că Moldovan este în continuare jucătorul lui Poli şi că este aşteptat la reunire, atacantul nu a apărut la Timişoara, duminică seară, atunci când Gică Hagi a sunat adunarea. "Mi-am luat vacanţă prelungită", a explicat "Moldo-gol", care nici nu mai vrea să audă de Poli, după ce patronul Marian Iancu l-a numit neserios şi lipsit de profesionalism.
Tehnicianul Gheorghe Hagi îl doreşte în continuare pe fotbalist la echipă, deşi ştie că acest lucru este aproape imposibil. "Problema lui Moldovan este dificilă. E o problemă delicată. Eu l-am dorit mult, dar nu mă pot băga în problemele lui personale, trebuie să acceptăm şi cumva trebuie să rezolvăm şi problema lui", a precizat tehnicianul timişorenilor.Deşi Moldovan evită să mai dea pe la clubul de pe Bega, directorul executiv al timişorenilor, Ion Crăciunescu, a spus că atacantul a sunat la club pentru a-şi cere scuze.
"A dat un telefon, a spus că regretă situaţia, dar că nu poate veni pentru că are o problemă familială serioasă. Eu am toată compasiunea pentru el, dar aici nu pot judeca cu inima. Îl aşteptăm în continuare pentru că este un jucător important, iar pentru a-l înlocui trebuie cheltuiţi mulţi bani", a spus oficialul timişorean, care a dat de înţeles că "Moldo-gol" nu va scăpa de amendă pentru neprezentarea la reunire. Moldovan a lipsit de la reuniunea de duminică din cauză că tatăl său a decedat. De la prima întâlnire din acest an au mai lipsit şi Mansour, convocat la naţionala Senegalului, şi John McKain, care s-a căsătorit chiar duminică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite