Debut cu stângul în Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială, selecţionata Bucureştiului şi-a făcut debutul în actuala ediţie a Challenge Cup, dar a pierdut cu scorul de 27-3 (10-3)

La o săptămână după calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială, selecţionata Bucureştiului şi-a făcut debutul în actuala ediţie a Challenge Cup, dar a pierdut cu scorul de 27-3 (10-3) meciul disputat pe terenul Ghencea din Capitală, în compania echipei engleze Bristol.
Întâlnirea a început, practic, cu oaspeţii în avantaj, aceştia reuşind să înscrie un eseu la prima lor acţiune ofensivă. Bucureştenii, în fapt o adevărată selecţionată divizionară, alcătuită pe scheletul echipelor Steaua şi Dinamo, dar întărită cu câţiva jucători de la Arad, Cluj şi Baia Mare, au avut destule momente în care şi-au dominat adversarii, în special pe înaintare. Însă, deşi ocaziile nu le-au lipsit, nu au reuşit să culce nici măcar o dată balonul în terenul de ţintă advers. Singurele noastre puncte au fost marcate în minutul 14, de către fundaşul Dănuţ Dumbravă, care a transformat o lovitură de pedeapsă. De partea cealaltă, lidera campionatului Angliei s-a dovedit o echipă pragmatică, reuşind să mai înscrie încă patru eseuri până la final, dintre care unul a fost transformat.
După joc, antrenorul Marian Moţ a declarat: "Poate se putea şi mai mult dacă am fi crezut în forţele noastre, pentru că în teren nu a fost mare diferenţă între cele două echipe, mai ales în prima repriză. Meritam să marcăm măcar un eseu, după felul în care am dominat cu înaintarea o perioadă. Cu Fercu, Dascălu sau Raţiu în teren poate că rezultatul ar fi fost altul".
În celălalt meci din grupa A, echipa galeză Newport a obţinut o victorie categorică pe teren propriu, scor 50-3, în faţa formaţiei franceze Bayonne. Sâmbăta viitoare, tot pe terenul Ghencea, selecţionata Bucureştiului va întâlni pe Bayonne.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite