Deaconu, în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul promovat de UEFA din categoria a patra în a treia este la primul derby. Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, are noi probleme de lot, fiind nevoit să renunţe în ultimul moment şi la

Arbitrul promovat de UEFA din categoria a patra în a treia este la primul derby.

Antrenorul Stelei, Gheorghe Hagi, are noi probleme de lot, fiind nevoit să renunţe în ultimul moment şi la Neşu, şi la Badea. Omologul "Regelui" din Giuleşti, Cristiano Bergodi, nu poate conta pe Lazăr, dar a reuşit să-l recupereze pe Săpunaru.

Conform noilor reglementări ale CCA, brigada de arbitri care va oficia diseară la derby a fost anunţă oficial abia ieri. Astfel, Alexandru Deaconu va avea ocazia de a conduce în premieră un derby Steaua - Rapid. El va fi ajutat de Nicolae Marodin şi Adrian Vidan.

Deaconu nu a arbitrat decât o singură dată trupa din Ghencea, mai exact în sezonul 2005-2006, în partida FC Naţional - Steaua, scor 0-0. Arbitrul are opt sezoane la activ, timp în care a condus la centru în 95 de partide, în care s-au înscris 211 goluri.

Fotbaliştii celor două echipe aşteaptă cu mare interes primul derby al acestui campionat. "Indiferent de rezultat, mai sunt multe etape până la finalul sezonului. E un meci în care niciodată nu contează locurile din clasament, meciurile dintre cele două echipe sunt întotdeauna cu scântei, sper însă ca în tribune să nu fie scântei, ci linişte.

Oricum, ar fi foarte frumos dacă am câştiga", a spus Măldărăşanu, care crede că Rapid - Steaua este al doilea derby al campionatului. "Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm. Nu avem altă variantă, pentru că noi suntem Steaua", a spus şi Dică. Dacă în atac va juca Zaharia, singura dilemă a lui Hagi este cea pentru postul de fundaş stânga, unde va avea de ales între Emeghara şi Petre Marin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite