David l-a învins pe Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raliul ţara Bârsei a decis titlul la trei categorii şi l-a eliminat din disputa pentru prima poziţie în ierarhia absolută pe Gârtofan. Verdictul se dă în ultima rundă, la Deva, Claudiu

Raliul ţara Bârsei a decis titlul la trei categorii şi l-a eliminat din disputa pentru prima poziţie în ierarhia absolută pe Gârtofan. Verdictul se dă în ultima rundă, la Deva, Claudiu David, revelaţia sezonului 2006 în Campionatul de Raliuri al României, şi-a adjudecat a doua victorie din acest an, impunându-se în Raliul ţara Bârsei.
După un start mai slab, el a trecut în frunte în PS6, devansându-l pe Titi Aur, şi n-a mai cedat supremaţia. David a fost urmat de Aur, care-şi menţine poziţia fruntaşă în ierarhia generală, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Marco Tempestini. Cei trei au rămas în disputa pentru titlul naţional, în timp ce Dan Gârtofan, sosit pe locul 4, a ieşit complet din cărţi. Verdictul se dă în ultima etapă, programată la Deva, pe asfalt. Evident, ţinând cont că toţi protagoniştii disputei amintite sunt înscrişi la grupa N, lucrurile deja amintite sunt valabile şi în ceea ce priveşte deznodământul acesteia. La Deva se vor mai decide şi alţi campioni, excepţie făcând numai întrecerile pe echipe (adjudecată de OMV PETROM), la grupa A şi competiţia debutanţilor. Câştigător al etapei, grecul Dimitris Vergitsis este noul campion al României în întrecerea rezervată celor care se află la întâia stagiune în raliuri şi devine primul străin care îşi trece în cont această performanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite