Dănuţ, om sucit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantonamentul din Elveţia pare să-l fi înmuiat pe goalkeeperul Rapidului, care e acum tentat să continue alături de giuleşteni Titularul postului de portar a lăudat politica de

Cantonamentul din Elveţia pare să-l fi înmuiat pe goalkeeperul Rapidului, care e acum tentat să continue alături de giuleşteni

Titularul postului de portar a lăudat politica de transferări a clubului, cele mai multe aprecieri fiind adresate antrenorului Jose Peseiro.

Telenovela Dănuţ Coman pare a avea un final fericit pentru giuleşteni. La revenirea din cantonamentul din Elveţia, portarul a spus că şi-ar dori să rămână în Giuleşti.

"M-au durut acele afirmaţii ale unor oameni, dar am puterea să trec peste aceste momente şi sper ca în continuare să fac parte din această echipă. Mă simt bine la Rapid, îmi doresc să joc cât se poate de mult la această echipă pentru că e echipa mea de suflet", a menţionat portarul.

În ultima perioadă, Coman fost ţinta mai multor atacuri venite din partea patronului Taher, acesta din urmă fiind dezamăgit de faptul că Dani nu-şi prelungeşte contractul, scadent la finalul anului viitor.

Mai mult, laudă acum şi politica de transferuri a clubului giuleştean, cel mai gratulat fiind antrenorul Jose Peseiro. "Domnul Peseiro este un antrenor profesionist, un antrenor foarte bun, un om deosebit şi sunt sigur că va avea rezultate la noi. Am făcut achiziţii bune, s-au schimbat multe în această perioadă la Rapid", a mai spus Coman.

Săpunaru va juca în Liga Campionilor

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat ieri că formaţia portugheză FC Porto poate evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, după ce a respins apelul depus de cluburile Benfica Lisabona şi Vitoria Guimaraes.

Noua echipă a lui Cristian Săpunaru a fost acuzată că a mituit arbitri pentru a câştiga mai multe partide din ediţia trecută de campionat, iar Federaţia Portugheză de Fotbal a decis să-i retragă şase puncte din clasament. UEFA a hotărât să nu-i mai permită echipei să joace în Liga Campionilor, dar apoi a anulat decizia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite