Dănuţ Coman, în război cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul giuleştean îşi doreşte cu ardoare să evolueze în străinătate, iar conducătorii din Grant au început să-l şicaneze Taher susţine că Dănuţ Coman a cerut un salariu de

Portarul giuleştean îşi doreşte cu ardoare să evolueze în străinătate, iar conducătorii din Grant au început să-l şicaneze

Taher susţine că Dănuţ Coman a cerut un salariu de 500.000 de euro pentru a rămâne în Giuleşti. În realitate, portarul nu se gândeşte la salariul dat de Rapid, el dorind să plece în Germania.

Contractul portarului Dănuţ Coman cu Rapid expiră la finalul sezonului 2008/2009, dar, de ceva timp, clubul încearcă să-i prelungească acestuia contractul.

Oficialii giuleşteni susţin că i-ar fi oferit acestuia o înţelegere pe patru ani şi un salariu cifrat la 300.000 de euro pe an, dar portarul nu pare tentat să accepte propunerea. Ieri însă, acţionarul Fathi Taher a făcut o declaraţie halucinantă. Dănuţ Coman ar fi condiţionat prelungirea contractului de primirea unui salariu de 500.000 de euro pe sezon.

"Dani Coman a cerut câteva zile de gândire, dar el trebuie să ştie că trenul nu opreşte în gară decât o dată. 300.000 de euro, atât cât i-am oferit noi, e un salariu foarte bun. Jucătorii cu acest salariu costă 5-6 milioane de euro, nu două milioane, atât la cât este cotat el. El vrea 500.000 de euro pe an, dar ca să ai 500.000 de euro salariu, trebuie să valorezi 10 milioane, iar el nu face atât", a declarat Taher.

Surse din cadrul clubului giuleştean susţin însă că realitatea este cu totul alta. Portarul nici nu se gândeşte la salariul oferit de club deoarece îşi doreşte cu ardoare să evolueze într-un campionat mai puternic, mai ales că are oferte din Germania.

"Menajat" în meciurile de pregătire

Şefii din Grant nu sunt de acord cu aşa ceva astfel că au început să-i pună acestuia beţe în roate. De exemplu, el nu mai poate da declaraţii decât în conferinţele de presă, în caz contrar fiind obligat să plătească o amendă de 3.000 de euro.

De asemenea, el nu a jucat niciun minut în primele două jocuri de pregătire ale Rapidului, cu Sportul şi FC Sion, explicaţia oficială fiind aceea că portarul este menajat după fractura suferită la degetul mare a mâinii stângi, accidentare survenită la un antrenament la naţionalei. În ciuda acestei explicaţii oficiale, Coman s-a antrenat normal în ultimul timp şi ar fi putut evolua fără probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite