Dani Coman: "George Copos să mai aibă niţică răbdare!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goalkeeperul crede că formaţia la care evoluează nu trece printr-o criză, ci, pur şi simplu, este ghinionistă, aşa că nu se poate lua în calcul demiterea lui Răzvan Lucescu

a făcut ca Dani Coman să rateze finalul turului de campionat, el urmând să revină pe terenul de joc abia în primăvară.
- Dani, când revii pe gazon?
- Cred că, peste două săptămâni, o să fiu apt sută la sută. Momentan sunt în recuperare, fac fizioterapie şi o mulţime de injecţii.
- Eşti mulţumit de cum a evoluat Apoula Bete în partidele în care ai lipsit?
- A avut evoluţii bune, care au dat încredere echipei. Înaintea meciului cu PAO s-a spus că i-aş fi dat nişte sfaturi, dar eu nu pot să fac asta pentru că nu sunt antrenor. Am vorbit cu el şi i-am spus să facă exact ceea ce face şi la antrenament, să nu se complice că altfel nu este bine. Oricum, în momentul de faţă, în lotul Rapidului, sunt trei portari valoroşi şi oricine mă poate înlocui în cazul în care voi pleca la vară sau peste doi ani.
- A uitat Rapidul cum se câştigă un meci?
- Nu suntem într-o perioadă proastă. Pur şi simplu am avut ghinion pentru că am ratat foarte mult.
- Crezi că este necesar ca Răzvan Lucescu să fie demis?
- Sincer, nu am nimic de reproşat galeriei, care ne-a încurajat tot timpul indiferent de situaţie, dar nu este moral din partea celor 2-3 suporteri să ceară demisia lui Răzvan. Pentru că, până la urmă, atâţia au fost cei care i-au strigat lui Copos să-l dea afară pe Răzvan. Ce, dacă 2-3 spectatori ţipă că eu merit să joc la Electromagnetica, nu la Rapid, trebuie să mă iau după ei? Răzvan Lucescu este un mare antrenor. El a făcut această echipă care este la un pas de o nouă calificare în primăvara europeană.
- Sunt îndreptăţite criticile lui George Copos la adresa voastră?
- E normal, pentru că s-au făcut nişte investiţii mari în vară. Dar mai sunt multe meciuri de jucat, aşa că nu este un capăt de ţară că am făcut egal cu Pandurii. Sunt convins că, la sfârşitul campionatului, vom ocupa un loc care să ne permită participarea în Liga Campionilor. Aşa că, răbdare.
- Este motivantă această presiune la care vă supune George Copos?
- Nu ştiu ce să spun. Sunt caractere şi caractere. Pe unii îi motivează, în timp ce pe alţii, nu, iar acest lucru se vede în evoluţia fotbaliştilor.

Mircea Lucescu: "Sunt nişte proşti cei de la Rapid dacă-l demit pe Răzvan!"
Antrenorul lui şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, s-a arătat uimit de felul în care conducătorii clubului din Giuleşti îl tratează pe Răzvan Lucescu, antrenorul care a dus Rapidul pe locul şase în Europa. "Sunt nişte proşti cei de la Rapid dacă se despart de Răzvan. Dacă vor face asta, atunci nu au nicio legătură cu fotbalul. Nicăieri în lume nu s-a văzut ca un club să demită un tehnician care, nu cu mult timp în urmă, i-a adus pe locul şase în Europa. Vă spun eu, dacă vor face această greşeală, nu vor mai ajunge în veci să facă o asemenea performanţă. Aici mă refer în primul rând la Zotta, care ar trebui să fie liantul între acţionari şi echipă, dar îmi dau seama că nu este capabil de aşa ceva", a spus Mircea Lucescu, care l-a avertizat pe George Copos că face o mare eroare dacă îl va înlocui pe Răzvan Lucescu. (NewsIn)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite