Dan Petrescu şi blestemul locului doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val şi-a dovedit valoarea, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu. "Este cea mai mare dezamăgire din cariera mea de antrenor", a declarat Dan

Unul dintre cei mai buni antrenori ai noului val şi-a dovedit valoarea, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu. "Este cea mai mare dezamăgire din cariera mea de antrenor", a declarat Dan Petrescu (foto) după finala de Cupa României pierdută de Unirea Urziceni, scor 1-2, în faţa formaţiei CFR Cluj.

Sezonul acesta este cel mai bun din cariera de antrenor a "Bursucului", care a început în urmă cu patru ani.

Totuşi, sezonul s-a încheiat cu o finală de Cupa României pierdută.

Este al doilea mare eşec din cariera fostului mare internaţional după ratarea titlului de campion al Poloniei cu Wisla Cracovia. În sezonul 2005-2006, Petrescu, aflat la cârma unei echipe cotate cu principala şansă la titlu, a încheiat sezonul pe locul doi al campionatului polonez la două puncte distanţă de Legia Varşovia. Ulterior, după un început slab de sezon, "Bursucul" a fost înlocuit.

Chiar dacă a recunoscut că CFR Cluj a fost echipa mai bună în finala Cupei, Petrescu a reclamat o lovitură de pedeapsă neacordată de arbitrul Aurelian Bogaciu: "Am avut şi un 11 metri clar, mai clar decât în meciul <> Cluj - CFR, dar asta e o istorie care s-a repetat tot anul pentru noi. Mă întrebaţi de ce mă bate Andone mereu. E simplu: eu am antrenat Sportul, el Dinamo. Apoi, el - CFR, eu - Urziceniul. Păi, ia uitaţi-vă şi la loturi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite