Curăţenie la Rapid: şase disponibilizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez din Giuleşti a decis ca Burdujan, Emil Dică, Grigorie, Buga, Vasco Matos şi Ionuţ Stancu să fie puşi pe lista de transferuri Antrenorul giuleştenilor a renunţat la

Antrenorul portughez din Giuleşti a decis ca Burdujan, Emil Dică, Grigorie, Buga, Vasco Matos şi Ionuţ Stancu să fie puşi pe lista de transferuri

Antrenorul giuleştenilor a renunţat la şase jucători, dar trage cu dinţii de portarul Coman. În schimb, Ştefan Mardare (FC Vaslui) e dorit la Rapid de Peseiro.

Rapid a plecat ieri într-un cantonament de două săptămâni în Elveţia, iar înaintea acestei deplasări antrenorul Jose Peseiro a anunţat numele fotbaliştilor ce pot fi vânduţi.

Este vorba despre Lucian Burdujan, Emil Dică, Ştefan Grigorie, Mugurel Buga, Vasco Matos şi Ionuţ Stancu.

Tehnicianul şi-a explicat decizia prin faptul că vrea să întinerească lotul. "Un antrenor trebuie să ia şi astfel de decizii, iar ei sunt cei care nu fac parte din planurile mele. E decizia mea, unii vin, alţii pleacă. Vreau să le dau o şansă şi fotbaliştilor mai tineri. Acum am 22 de jucători, dar este posibil ca în Elveţia să mai sosească şi alţii", a spus Jose Peseiro.

În ceea ce-l priveşte pe Ranko Despotovici, acesta a plecat ieri-dimineaţă spre Spania, unde îşi va definitiva transferul la Murcia.

Coman discută şi cu alte echipe

În cantonamentul din Elveţia a plecat şi portarul Dani Coman, deşi acesta încă nu şi-a prelungit contractul cu "alb-vişiniii". "Negociez deocamdată. Sunt în discuţii cu echipe din ţară şi din străinătate, dar prefer să joc aici, pentru că la Rapid mă simt cel mai bine", a declarat Coman. La Anzere, giuleştenii vor disputa patru partide amicale, cu FC Sion (5 iulie), Neuchatel Xamax (9 iulie), Partizan Belgrad (12 iulie) şi Beitar Ierusalim (14 iulie).

Mardare depinde de Burdujan

Rapid a fost aproape de a rezolva ieri transferul lui Ştefan Mardare (FC Vaslui), însă mutarea a fost blocată de refuzul lui Lucian Burdujan de a merge la echipa lui Adrian Porumboiu ca parte a înţelegerii. "Mardare nu va mai ajunge la Rapid dacă Burdujan nu se transferă la FC Vaslui", a afirmat patronul vasluian Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite